- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #51665 üzenetére
Igen, majd kiderül, hogy a TV-n alkalmazott beállítás (HDMI ULTRA HD Deep Colour/ON + majd a kábel csere) megoldja-e vagy sem ezt a "hiba" jelenséget / kép megfagyást amit tapasztaltam random.
100Hz-n is használtam (tegnap és ma), de nem tapasztaltam semmi problémát, persze ez random, így lehet pont nem a 100Hz-s FHD beáll.-nak volt köszönhető... majd adja magát úgyis. Most a TV beáll. után vissza tettem 120Hz-re.(javasolta is az LG-s akivel beszéltem)
(#51666) SunMount3r: Direkt rá is kérdeztem, hogy 4K/UHD (2160p) -n is tudja/tudnia kell a 100Hz-t és a válasz igen/természetesen volt rá.
(beújítok egy ilyen 2.0-s "Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet" kábelt és kiderül az igazság.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest