- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Na erre mondjon valaki okosat!
Egy itteni kollega (nevére most hirtelen nem emlékszem) tanácsára vettem anno egy távirányítót az Ali -n. A beüzemeléssel nem is volt gond, elsőre felismerte, működött, öröm és boldogság.
...volt egészen reggelig, az éjszakára működésben maradt htpc reggel ugyanis már nem reagált a távirányítóra. Van egy üzemjelző (pontos nevét nem tudom, gombnyomásra visszajelez) LED a távirányítón, a megszokott rövid villanás helyett csak magától villogott egy ideig, mint ha csak valami hibajelzést akarna adni. Htpc restart, távirányító újra üzemkész. Kb fél nap megint magára maradt, amikor megint megcsinálta. Most már nem restart volt, hanem az USB portból húztam ki az adót, és pakoltam vissza. Természetesen újra (és újra, a továbbiakban) működőképes volt, mondom lol...
Szórakoztam vele még párszor, aztán feladtam, betudtam annak, hogy selejtet vettem.Egyszer, hónapokkal később valamiért eszembe jutott, hogy szórakozzak vele ismét. Ezúttal a nagy asztali gépbe pakoltam, de ott nem produkálta a hibát. Gondoltam összeakad valami hardverrel a mozigépen.
Ezután megint szünet, majd elkezdtem a J1800 után egy kicsivel erősebb konfiggal másik (második) htpc -t összerakni. Gondoltam kipróbálom ott is, hát ott is megbolondult egy idő után.
Szórakoztam mindennel, energiagazdálkodás (windows és Kodi is), stb, semmi nem használt. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mi a közös a két htpc konfigban, és mi nem az asztali géppel: az asztalin nem futott a Kodi. Nosza lekapcsoltam a htpc -n a Kodi -t, és teszt. Nem akartam elhinni, de működik a távirányító, akármennyi időre is marad magára (bekapcsolva) a gép.
A "hiba oka" már megvan, már csak valami tipp kellene, hogy a Kodi mi a pék f*szát tud művelni a távkapcsolóval, ha huzamosabb ideje nincs használatban a gép, csak van magában. Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Beelink ME Mini
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest