Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Versus82
üzenetére
kérdés hogy befér e a foxconn házba
Elvileg előre a megadott méretek alapján ki lehet számolni, aztán majd kiderült a valóság
A legjobban úgy jársz, hogy egy másik háztulajdonos leméri, mekkora hely marad a a hűtőnek.Nekem is most GA-MA78GPM-DS2H van a gépemben. A ventillátorcsatlakozók elhelyezésével nem vagyok kibékülve (nem tudtam szépen kábelezni miattuk), valamint a PCIe x1 a mögötte lévő hűtőborda miatt használhatatlan. Ha elég neked 2 PCI és 1 PCIe slot, akkor ajánlom ezt az alaplapot.
Itt van 128MB dedikált sideport memória, ezen felül az alapbeállítással emlékeim szerint 256MB-t kap a GPU. Állítanod semmit sem kell, a default értékekkel megy nekem.
Nekem olyan problémám volt, hogy a DDR2-800-as CL5 GeIL Value memóriát 667MHz-n tudom csak járatni, különben a CnQ vagy CrystalCPUID működésekor lefagy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A legjobban úgy jársz, hogy egy másik háztulajdonos leméri, mekkora hely marad a a hűtőnek.