- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, akkor próbálok válaszolni gyorsba mindenkinek...
(#47397) Aladaar:
Csak egy módszer jutott eszembe: a DS Player-es Kodi, mivel így a Kodi belső lejátszója fogja használni a MadVR-t és a Kodi marad végig az előtérben.(#47402) fo_di:
1. Szerintem az MKVToolnix erre a feladatra ideális.
2. Lehet, hogy erre is jó lesz az előző progi, én a lemezképeket, lemezeket a MakeMKV-val szoktam benyomni átkódolás nélkül mkv fájlba. Ennek nem tudom van-e parancssoros változata, lehetősége.Az EGL-es Kodi az IGP-vel elérhető legjobb képminőségre gyúr. Tudja a Lanczos3-at 1080p alatti anyaggal.
Ubi Serverre sima repo-kból felrakható a GUI nélküli Transmission, amit utána TransGUI-val lehet vezérelni másik gépről.
A megosztásokat pedig lehet intézni már a Kodi felületéről, pl. infrás távirányítóval.(#47410) L4D1K:
Ha FullHD-ig elég a tudás, akkor a G3220 a jobb választás, mert ha jól emlékszem böngészéshez is kell a gép. Integrált procis lapok ugyan jobbak tudnak lenni média terén, de gyengébbek proci erőben.(#47417) bnorci71:
Ezek a parancsok csak a töredéke annak, ami az EGL-es leírásban vannak. Nem csodálom, hogy még nem indult el.Amúgy a "varázsszó" (az előzmények PONTOS betartása után):
sudo systemctl start kodi
A Kodi vezérléséhez egy sima infrás MCE (Media Center...) kompatibilis táv tökéletes.
DLNA: az egy dolog, hogy a szerver már fut, de fel is kell venni a megfelelő könyvtárakat az indexálandók közé, és utána rányomni az indexálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest