Új hozzászólás Aktív témák

• djpundro

aktív tag

Szeretnem ezt az uj NUC6CAYH htpc et megvenni .Intel Celeron J3455 CPU (mar egy forumtarsnak van ebböl a cpu bol ASRock J3455M alaplapon es mar probalgassa is Lanzcos 3 asal .

Es lenne par kerdesem a szakikhoz.Mivel nem vagyok profi es szeretnek egy ar arany 300€ bol a legjobb megoldast talani .

Mivel a Kinai medialejatszokkal nem tudtam megbaradkozni ,nem csak kepminösegben, hanem extra dolgok teren sem (mind CEC ,nem müködött rendesen ,vagy itt Ausztriaban van Amazon Prime Video stream elöfizetesem is es az sem tudtam hasznalni 4K ba ,You tube nem ment semmin 4k ba )tehat gondolkodtam hogy valami lejatszot szeretnek amibe minden ezek jol müködnek es vettem egy Samsung UBD-K8500 4K Blue ray lejatszot [link] .Ez nagyon gyors es megy minden tökeletessen ,de 2 dolog zavar meg .Ez a ventilator es a masik Cover nincsen olyan szep a szerveremröl mind a Kodinal .

Ugy gondoltam a NUC6CAYH htpc Intel Celeron J3455 CPU val megoldja a problemam es veszek eggyet .[link]
    Ezt a modelt most keztek el arulni es mar eleve van benne CEC modul ,aminek megörültem rögtön .

Na most itt jön a par kerdesem hozzatok .

1.A Samsung UBD-K8500 nem tudja a Chroma-4K-Upsampling olyan jol mind egy Panasonic 704 es vagy egy 900 as de egy Intel Celeron J3455 Lanzcos 3 al jobban tudna esetleg Chroma-4K-Upsampling ot?Tudom a madVR NGU low lenne jo ,de azt nem viszi .Tehat erdemes lenne levaltani a Samsung UBD-K8500 ot egy NUC6CAYH htpc re ebböl a szempotbol es a megjobb kepminöseg vegett ?

2. Ezt a NUC BOXNUX6CAYH Celeron J3455 Ram nelkül es SSD nelkül aruljak .
    Mivel tamogassa DDR3L-1866 es az 1600 ist ,melyiket ajanljatok hogy vegyek bele ?Es mekkorat 4Gb eleg vagy muszaj 8GB ram ?Peldaul ez eleg lenne 4gb [link]

3.A masik pedig az SSD milyent vegyek ?Muszaj egy Multimedia HTPC hez okvetlen egy Samsung 850 EVO 250GB ?Mivel evvel probaltak a teszten ,en vehetek bele egy olcsobbat is ?
    Peldaul egy SandiscSSD PLUS 120GB 530 MB/Sek et ?[link]

Megköszönnem a velemenyeteket .

Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

Új hozzászólás Aktív témák