Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunmyke
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem írtam ebben a témában, mert meg tudtam oldani magamnak a HTPC-met, de most kicsit gondban vagyok.
Máig használtam egy Asus E35M1-M pro-t, ami igen jól kiszolgált, míg meg nem adta magát a gpu-ja.
Jelenleg csak driver nélkül tudom használni a gépet, ami így nem az igazi. Ha felrakom a drivert szétesik a kép.
Amit leginkább szerettem benne, hogy 6db SATA csatlakozó van rajta, és nem volt gond 5 (WD Green 500GB-2TB-ig) vinyót pörgetnem rajta. Ja és az alacsony fogyasztás, elment egy 65W-os tápról az egész gép.
A gépet fájlszerverként is használom és XBMC/KODI-n minden filmet gyönyörűen lejátszott.Most viszont hiába keresek integrált cpu-s gépet, már csak olyanok vannak, amiken csak 2db SATA csatlakozó van.
Esetleg tud valaki javasolni alaplapot?
Vagy érdemes lenne elgondolkodni egy 6.gen i3-as megoldáson?
Fogyassztásban hogy alakulnak ezek most, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest