-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvili
csendes tag
válasz
rappit4
üzenetére
Nekem egy CA 650r erősítőm van. Amikor nem volt itthon mediaplayer,akkor az asztali gépemet állítottam be "htpc"-nek. Az nvidia kártya (gtx660) felismerte a CA-t,erre biztosan emlékszem.
Viszont azt már többször tapasztaltam,hogy amikor hangot váltok a Dune-n (pláne ha hd hangra),akkor elég sokat szöszmötöl mire megszólal a hang.Amikor még Popcorn A400-am volt,sokszor újra kellett indítani a lejátszást,mert nem szólalt meg az erősítő csak kereste folyamatosan a jelet.Régebben az Onkyo erősítőmmel soha nem tapasztaltam ilyet.
Mondjuk a CA-tól kapott hang kárpótol minden ilyen hibáért
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő