- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enyan
tag
Sziasztok!
Egy asus vivomini-t használok(nék) htpc-nek, i3 4030u procival. Sajnos eddig még semmilyen beállítással sem sikerült elérnem, hogy akadásmentes legyen a lejátszás egy lg 42lm620s típusú tv-n. Próbáltam már mindenféle frekvenciát és a tv-n is állítgattam ezt azt. A legjobb eredményt az adta, ha a számítógépet 24hz-re állítottam és a tv-n bekapcsolva hagytam a truemotion funkciót vagy mit. Viszont az asztali gépen ugyanazok a videók hibátlanul mennek 60hz-es képfrissítés mellett analóg D-sub-bal összekötve egy ősrégi samsung syncmaster 920n monitoron. Az asztaliban szintén haswell, egy 4690s proci van integrált videóval. Jahh hdmi kábelből már többet kipróbáltam, de ugyanaz az eredmény és lejátszásra vlc-t használok. Van esetleg valami ötlet? Más tapasztalt hasonlót esetleg?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest