Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
icecube23 #42180 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy van egy ázsiai elvakult audiofil fejlesztő fickó, Paul Pang -nak hívják, és ő Haswellből épít gépet, de ugyanez a Gigabyte alaplappal, csak az H97N-WIFI. Illetve többféléből is csinál, de ez az egyik. Gondoltam, akkor skylake-ből is jó lehet. Szóval innen jött a választás. Z -s szériát nem érdemes ugye, mert úgysem tuningolom a procit, plusz a sok fölösleges feature az audiofülek hitvallása szerint csak a zavart generálja, ha úgyse használjuk, ne rontsa fölöslegesen a hangot. Emiatt jobb minél "butább" alaplap.
A táp teljesen analóg, külön trafók, egyenirányítókról kapnak tápot a 12V, 5V, 3.3V ágak. De nem én csináltam, ha gondolod, privátban elküldöm a fejlesztő elérhetőségét.
A ház elég full extrás, a HD-Plex H5 új generációs háza. Full passzív, max. 95W TDP processzort is le tud hűteni, vagy plusz pénzért lehet kérni passzív VGA hűtőt is. Egyébként lehet, hogy a házat ettől függetlenül eladom, mert annyi spéci cucc van így bezsúfolva, hogy nem nagyon férek el benne.
Audio megoldás? Windows Server 2012 core módban + Audiophile Optimizer + Jriver meseszépen szól
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest