- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
A HD Filmes topic-ban már felraktam a kérdést, de gondoltam, jobb ha itt is megpróbálok tájékozódni:
Az asztali PC-met szeretném összekötni a FHD TV-vel, videólejátszás és játék céljából is (ha ez utóbbira tudtok jobb topic-ot, akkor írjátok meg pls...)
Egy Gigabyte 9800GT videókártyám van benne, amin csak DVI kimenet van, viszont van hozzá DVI-HDMI átalakító, ami, ha jól tudom a hangot is képes küldeni a Videókártyából a HDMI kábelen. Van hozzá egy kis "SPDIF kábel", amit elvileg rá kell csatlakoztatni a videokártyára és az alaplapra (esetleg a külön hangkártyára is lehet, mert az is van?) és így elvileg -a videokártya manuálja szerint (7.-8. oldal) - képes kiadni a hangot is.
Ezt a HDMI kábelt javasolták korábban, gondolom elég jó minőségű lehet?!
Kérdéseim továbbá:
1. Az említett hang "összekötési mód" elég megbízható, nem lehet ebből valami gubanc?

2. A DVI-HDMI átalakítós megoldás sem okozhat bármi zűrt, ill. elég jó minőségű e a fentebb linkelt kábel ehhez? Illetve a 10 méteres kábel hossz sem jelent gondot?

3. Ha esetleg a TV-n történő "játék" részére a kérdésemnek lenne relevánsabb topic, akkor szóljatok.
(Nemrég vettük a TV-t (40" Samsung H6400) és elég nagy kiadás volt nekünk, illetve életünk első lapos TV-je, így pláne nem szeretnénk ha valami technikai zavar bármi meghibásodást okozna benne, ezért szeretnék biztosra menni...)
Illetve, ha van jobb tippetek egy kb. egy árban lévő 7 (ez lenne a legjobb) vagy 10 méteres 1.4-es High Speed HDMI kábelre, ami nem sokkal drágább, mint amit linkeltem, akkor linkeljétek pls...
A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő