- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Bay Trail Q1900-hoz Kodit és inkább Win 10-et. Szerencsére a Bay T. audio kimenete nincs megnyirbálva, Windowson is van HD kijárat. Kodin kívül más nem is jöhet szóba, mivel arra elég a proci ereje, kodek és egyebek nem kellenek. Intel driverek és ezzel letudtál mindent install után, Kodi all in one elintézi a mozit. Ha a HTPC-d egyben zenegép, jrivert tennék fel mellé.
Core verziót sosem próbáltam, esetleges limitációit nem ismerem. Én azért előbb gyorsan kipróbáltam volna, hogy valóban a Linux rendszer felelős-e a szenvedésedért. Ha Winen is produkálja, akkor a láncod valamelyik eleme is lehet bibis, de mindig ennek kisebb a valószínűsége.
Kép és hangminőség mindenképp jobb Windowson, de ez sokkal összetettebb kérdés annál, hogy 1-2 mondatban elintézhető legyen. Hardverek és szoftverek, azok beállításai, konfigolás.
A kicsi Intelnek elvben jónak kéne lenni OE-vel is, bár magam a Skylake-et is meg tudom fektetni bizonyos anyagok nagyf. audio részével.
(#41475)
Csodaszkripttel akkor kezdj el foglalkozni, ha már legalább eljutottál odáig, hogy elmúlt az akadozó hangod. Egyébként kellhet, de ez a téma is a lánc képességeinek függvényében nyer értelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- IBASSO DC ELITE DAC/AMP Muzix vásárlás 22 hónap garanciával + ddHiFi TC09S 50cm kábellel eladó
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest