Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Bay Trail Q1900-hoz Kodit és inkább Win 10-et. Szerencsére a Bay T. audio kimenete nincs megnyirbálva, Windowson is van HD kijárat. Kodin kívül más nem is jöhet szóba, mivel arra elég a proci ereje, kodek és egyebek nem kellenek. Intel driverek és ezzel letudtál mindent install után, Kodi all in one elintézi a mozit. Ha a HTPC-d egyben zenegép, jrivert tennék fel mellé.
Core verziót sosem próbáltam, esetleges limitációit nem ismerem. Én azért előbb gyorsan kipróbáltam volna, hogy valóban a Linux rendszer felelős-e a szenvedésedért. Ha Winen is produkálja, akkor a láncod valamelyik eleme is lehet bibis, de mindig ennek kisebb a valószínűsége.
Kép és hangminőség mindenképp jobb Windowson, de ez sokkal összetettebb kérdés annál, hogy 1-2 mondatban elintézhető legyen. Hardverek és szoftverek, azok beállításai, konfigolás.
A kicsi Intelnek elvben jónak kéne lenni OE-vel is, bár magam a Skylake-et is meg tudom fektetni bizonyos anyagok nagyf. audio részével.
(#41475)
Csodaszkripttel akkor kezdj el foglalkozni, ha már legalább eljutottál odáig, hogy elmúlt az akadozó hangod. Egyébként kellhet, de ez a téma is a lánc képességeinek függvényében nyer értelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Elfelejtettem a film címét
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest