Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz pszihopata85 #41067 üzenetére

Hát nem pont HTPC kérdés, ezért OFF-ba rakom.

Mivel lesz elég helyed én inkább egy sima ATX tápban gondolkodnék, amiről levenném a fém burkolatot és a saját ventijét úgy helyezném el, hogy kapjon levegőt. Vagy akár SFX/TFX méretű is lehet. Az kisebb. :K

Akármelyik lap mellett is döntesz én vennék még ezekhez egy PCIe-es kártyát, amin van SATA csati és erre kötném az INtel SSD-t. A RAID0-át feletsd el rendszernek, akkor inkább a RAID1.

A Windows miatt alapból csak a Samba/CIFS megosztás fog menni, amit a legtöbb TV nem ismer, ezért kell majd egy progi, ami intézi a DLNA-s megosztást is.

Kodi + HDMI-n TV és a hang szerintem OK. Kérdés a távvezérlés. Pl. mobil eszközről működhet (infrás távok beleszólhatnak a desktop használatba, mivel kvázi billentyűzetként működnek).

Zenelejátszó program külön OK, mondjuk Foobar2000, ezen állíthatod a kimenetet + szintén vezérelhető mobil app.-al

A hálózat többi gépének tudnia kell a Sambát, hogy tudj menteni erre a gépre.

Nem lesz egyszerű összehangolni a dolgokat szoftveresen, úgyhogy kösd fel a gatyádat. :))

Ui.: A kész asztalról majd megnéznék pár képet.

Új hozzászólás Aktív témák