Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
gurabli #39734 üzenetére
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ,,user error" van nálam vagy épp csak valamit elfelejtettem beállítani.
Adott egy ASrock N3150 + 4GB RAM + SSD+..bla bla, illetve egy Win10+kodi, Plex(havernak tesztelésre feltelepítve)+Transmission+Tonido(saját cloud) HTPC , amin az alábbi oldalon lévő beállításokat beállítottam már=> itt csekkolhatóA Tv-m (Sony 42W815B tudja a 3D-t, a géppel HDMI 1.4-el van összekötve viszont a 3D-t nem igazán viszi, mert igaz elindul a kép, Half-OU-s változatot töltöttem le, Over/underrel beállíta de a kép kettéosztódik.
Most én vagyok hülye és csak akkor megy a 3D ha van Nvidia a gépben ami ebben segít vagy simán is megy?
ugyanez a film Raspberry Pi2 @openelec 6.0-val simán megy és ahogy elnéztem szinte ugyanezek a beállítások voltak.gurabli : jelen esetben azt mondod ha nem érdekel a 4K tartalom + jó oprendszer és képminőséget akarok , akkor Ubuntu (mondjuk 15.10) + kodi + Transmission + etc , érdemesebb lenne feltennem és azt apár parancsot kiszedni/megtanulni netről?
nekem most a lényeg az hogy a mostani FullHd-s TV-m, amin csak 1080p-t nézek + néha 3D-t , jobban és szebb képet adna mint a Win 10 amit most nyújt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest