- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k
üzenetére
Erről beszélek, de a sok lusta nem az hogy megtanulna angolul neeem....
full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.UFF!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.