Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Pedig téged ajánlottalak volna.
Hogy a többiek is képben legyenek, mi már beszéltünk róla, hogy én a gyári lin és dell között igazi különbséget nem láttam/hallottam, de ugye ezt ketté szelhetjük a bot fülemre illetve a rendszerem határainak. Tehát másnál eltérő viselkedést fenntartva. Mindenesetre örülök, hogy hasonló a tapasztalatod, vagyis brutál difi mozis felhasználással nem lesz. Illetve a hangra nem tértél ki részletesen ...Akkor uccu neki a dual 250-re?
szerk: ok, hang is kiegészítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy a többiek is képben legyenek, mi már beszéltünk róla, hogy én a gyári lin és dell között igazi különbséget nem láttam/hallottam, de ugye ezt ketté szelhetjük a bot fülemre illetve a rendszerem határainak. Tehát másnál eltérő viselkedést fenntartva. Mindenesetre örülök, hogy hasonló a tapasztalatod, vagyis brutál difi mozis felhasználással nem lesz. Illetve a hangra nem tértél ki részletesen ...