Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
J1800/4Gb ram/1Tb RED/Node 304 házban a későbbi bővíthetőség kedvéért. HDMI-n megy ki egy Sony tv-re a kép.
Soha nem tapasztaltam ugrásos problémát, hiába vannak integrálva, azért modern GPU-k ezek.
VISZONT és ezt nagy betűvel kell írnom, mert nagy csalódás számomra, hogy bármilyen DLNA megoldással küldenél ki feliratos filmet, megeszi a processzort. Sokat javítottak pl a Plex-en, de még így is legalább 80%-os a kihasználtság. Ha nincs felirat, akkor nincs probléma.
Próbaképpen I7-en is kipróbáltam, ott is megette. Ilyen az on-the-fly kódolás nincs mit tenni.MPC-HC viszont tudja használni az GPU-t így fullHD filmek is kb 5-10%-os proci terhelést jelentenek. Közben mehet a Plex egy távoli helyszinre és mondjuk a torrent is töltögethet.
Nekem ezt bírja.Paneltáp adja az ampert neki, a trafó is bent van a házban.
Full passzívan is használhatnám, de a hátsó venti azért megy 5v-on vagy 7v-on nem is emlékszem. Seek hang, venti hang nem hallatszik közelről sem.
Fogyasztás így mindennel együtt filmnézés közben 16w. SuperPI-vel volt már 19w is.
Nekem 0-24-ben be van kapcsolva, látszik a villanyszámlán is az 500 forint plusz
Windows 7 van rajta, de gyanítom Win 8.1 még kevesebb erőforrást enne. Notin így volt.Ha ráér még egy kicsit, és árban nincs nagy diffi akkor válaszd a Q2900-et. Nem fogyaszt többet, de több mag, kicsit gyorsabb videokártya sose tudni mikor jöhet jól
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Hell is Us - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest