Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation

őstag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni építésben.
    Tudom, hogy először utána kellene olvasnom, de sajnos család és gyerekek mellett nehéz átolvasni a rengeteg hozzászólást.

A lényeg: Van egy ariva 110-es, azt szeretném kiváltani. Van 2 db külső vinyóm (nas?), otthoni hálózat, genius sw5.1, későbbiekben pedig egy új tv is. Ezekbe szeretném beilleszteni a htpc-t.
    Elsősorban filmnézésre kell, nem akarok rajta torrentezni, stb, zenehallgatás pedig csak néha lenne.
    Első körben ezt az alaplapot néztem:
    Asrock e350M1
    Ez megfeleő lenne az elvárásaimnak? Ha nem akkor milyen kritériumok szerint keressek?

Kell még memória, és valamilyen háttértár. Ez milyen legyen? Elég egy sd kártya, vagy valamilyen kis vinyó esetleg egy ssd?

Még annyi, hogy xbmc-vel szeretném használni, ez tetszik nagyon, de ha van más alternativa, szivesen veszem azt is figyelembe.

Milyen legyen a ház? Épített vagy gyári? Ha épített akkor milyen tápot kell venni hozzá? Nincs itthon hifi, szoval nem kell semmilyen környezetbe beilleszkednie, persze egy visszafogott egyszerű kis doboz nem hátrány, de szükség esetén el is tudom dugni szem elől.

Nagyjából ennyi, előre is nagyon köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!

Üdv: Flow

Új hozzászólás Aktív témák