- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Hát én most azt számolgattam, hogy Prime95 100%-os terhelés alatt a konnektorból 80W környékén vesz fel (86W volt a csúcs).
De ez egy öreg 300W-os mATX táppal. (valszeg nem túl jó hatásfokkal)
Tehát egy 90-100W-os nekem elég kell legyen - főleg, hogy annak a csúcsa is valszeg 120-150W körül van. Ez a 65W TDP rendszer kb 70-nél többet nem kéne, hogy felvegyen egy 96% hatékonyságú picoPSU-val. De normál használat mellett (BD ISO 3D + sok tabos böngésző egy FHD youtube videoval + uTorrent + Spotify) se fogyasztott jelenleg többet 65W-nál (falon mérve).
Igaz, nekem egy darab SSD van a gépben.Ezt egy PH tesztben találtam:
"Ezekkel mi külön nem szoktunk foglalkozni, mert szerintünk egy asztali PC-ben a merevlemez a fogyasztás szempontjából a legelhanyagolhatóbb komponens, nem nyom sokat a latban, hogy a HDD 5 vagy 7 wattot fogyaszt. Ebből a szemszögből oldalainkon elsősorban a videokártyák és a processzorok kapnak kiemelt figyelmet."
Persze, ez inkább folyamatos használat mellett lehet érvényes - felpörgetéskor azért 10-15 vagy akár 20W is lehet. (ami persze nyilván típusfüggő)A legtisztább képet akkor kapod, ha leméred.
Én azt mondom, a 120-as elég kell legyen a Tiednek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest