- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
XBMC kérdés (bocs, ha van az itteninél specifikusabb topik, akkor szóljatok).
Jelenleg 4-5 almappába vannak bedobálva a filmek, vegyesen alkönyvtárban, vagy a gyökérben. Azt már tudom, hogy külön kéne almappákba rakni az egyes filmeket, valahogy így:Filmek [mappa]
|----Star Wars V - A birodalom visszavág [mappa]
|___ Star Wars V - A birodalom visszavág.mkv
|----Tolvajtempó [mappa]
|___ Tolvajtempó.aviTöbb kérdésem is van:
- pl a Star Warsnál bele lehet rakni egy mappába mind a 6 részt, vagy mindegyiknek külön folder kell?
- mikor tekinti sorozatnak az xbmc az egyes fájlokat? elnevezéstől függ? Pl. a Váratlan Utazásnak van vagy 6 évadja, évadonként 10-12 résszel. Én ezeket önálló filmeknek tekinteném, nem raknám a sorozatok közé. Mennyire lehet testreszabni az így felismert filmek megjelenését? Én pl a SW-t nem 6 külön filmként szeretném látni, hanem lenne egy nagy ikon a SW.nak, és azon belül 6 külön ikon az egyes filmeknek. Ez így megoldható?
- hogyan lehet az xbmc teljes kezdőfelületét tesztreszabni. alapból ugya vannak a Filmek, Sorozatok, Videók, Live TV stb... Én valami hasonló nyitó képernyőre gondoltam, ahol én határozhatom meg, hogy az egyes "almenükben" melyik filmek szerepeljenek:Lehet-e olyan almenűt/gyűjteményt létrehozni, ami pl jelszóval védett? Tehát ha bele akar menni a felhasználó, akkor egy adott jelszót kell beadni? Gyerekek elől elraknám a nem nekik való filmeket, de ezért nem hozznék létre egy külön xbmc instanciát nekik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest