- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óriáskészülék, kis akksival
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
XBMC kérdés (bocs, ha van az itteninél specifikusabb topik, akkor szóljatok).
Jelenleg 4-5 almappába vannak bedobálva a filmek, vegyesen alkönyvtárban, vagy a gyökérben. Azt már tudom, hogy külön kéne almappákba rakni az egyes filmeket, valahogy így:Filmek [mappa]
|----Star Wars V - A birodalom visszavág [mappa]
|___ Star Wars V - A birodalom visszavág.mkv
|----Tolvajtempó [mappa]
|___ Tolvajtempó.aviTöbb kérdésem is van:
- pl a Star Warsnál bele lehet rakni egy mappába mind a 6 részt, vagy mindegyiknek külön folder kell?
- mikor tekinti sorozatnak az xbmc az egyes fájlokat? elnevezéstől függ? Pl. a Váratlan Utazásnak van vagy 6 évadja, évadonként 10-12 résszel. Én ezeket önálló filmeknek tekinteném, nem raknám a sorozatok közé. Mennyire lehet testreszabni az így felismert filmek megjelenését? Én pl a SW-t nem 6 külön filmként szeretném látni, hanem lenne egy nagy ikon a SW.nak, és azon belül 6 külön ikon az egyes filmeknek. Ez így megoldható?
- hogyan lehet az xbmc teljes kezdőfelületét tesztreszabni. alapból ugya vannak a Filmek, Sorozatok, Videók, Live TV stb... Én valami hasonló nyitó képernyőre gondoltam, ahol én határozhatom meg, hogy az egyes "almenükben" melyik filmek szerepeljenek:Lehet-e olyan almenűt/gyűjteményt létrehozni, ami pl jelszóval védett? Tehát ha bele akar menni a felhasználó, akkor egy adott jelszót kell beadni? Gyerekek elől elraknám a nem nekik való filmeket, de ezért nem hozznék létre egy külön xbmc instanciát nekik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Háztartási gépek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest