Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• schferenc77

aktív tag

XBMC kérdés (bocs, ha van az itteninél specifikusabb topik, akkor szóljatok).
    Jelenleg 4-5 almappába vannak bedobálva a filmek, vegyesen alkönyvtárban, vagy a gyökérben. Azt már tudom, hogy külön kéne almappákba rakni az egyes filmeket, valahogy így:

Filmek [mappa]
    |----Star Wars V - A birodalom visszavág [mappa]
    |___ Star Wars V - A birodalom visszavág.mkv
    |----Tolvajtempó [mappa]
    |___ Tolvajtempó.avi

Több kérdésem is van:
    - pl a Star Warsnál bele lehet rakni egy mappába mind a 6 részt, vagy mindegyiknek külön folder kell?
    - mikor tekinti sorozatnak az xbmc az egyes fájlokat? elnevezéstől függ? Pl. a Váratlan Utazásnak van vagy 6 évadja, évadonként 10-12 résszel. Én ezeket önálló filmeknek tekinteném, nem raknám a sorozatok közé. Mennyire lehet testreszabni az így felismert filmek megjelenését? Én pl a SW-t nem 6 külön filmként szeretném látni, hanem lenne egy nagy ikon a SW.nak, és azon belül 6 külön ikon az egyes filmeknek. Ez így megoldható?
    - hogyan lehet az xbmc teljes kezdőfelületét tesztreszabni. alapból ugya vannak a Filmek, Sorozatok, Videók, Live TV stb... Én valami hasonló nyitó képernyőre gondoltam, ahol én határozhatom meg, hogy az egyes "almenükben" melyik filmek szerepeljenek:

Lehet-e olyan almenűt/gyűjteményt létrehozni, ami pl jelszóval védett? Tehát ha bele akar menni a felhasználó, akkor egy adott jelszót kell beadni? Gyerekek elől elraknám a nem nekik való filmeket, de ezért nem hozznék létre egy külön xbmc instanciát nekik..

Új hozzászólás Aktív témák