- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
FHD mellett nem is az image, hanem megfelelő megjelenítőt feltételezve a chroma upscaling lényeges. Ha komolyabban érdekel, és esetleg kalibrált tévét használsz, olvass utána ennek és a 3DLUT kezelésnek. Hülye vagyok ennek értelmes és rövid elmagyarázásához,
használni szeretem.Egyébként az érdekes kérdés, hogy mit látunk ebből saját megjelenítőn, milyen tévé vagy proji szükségeltetik, hogy valós, jól látható differencia keletkezzék Spline vs Jinc, vagy XBMC ellenében, feltételezve FHD tartalmat. Csináltam már összehasonlítást gyengébb és erősebb gépen, ahogy projin és tévén is, készültek screenshotok is, majd berakok ha sikerül előkaparnom. Nyilvánvalóan vetítőn beszélhetünk drámai különbségekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hisense 65E77NQ 165CM 4K Q-LED 144HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan dobozos Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangfal 2 év garanciával
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

használni szeretem.