- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Korábban már írtam egy vsync problémáról. Adott egy 270-es RADEON és 2x TV. Minkét TV HDMI bemenettel rendelkezik, de a VGAból 1x DVI és 1x HDMI megy ki, a DVI-os HDMI átalakítóval érkezik a kisebbik TV-be. Amikor a Windows 7-be duplikálom a képernyőket, akkor a kisebbik TV-n nincs de a nagy TV-n jelentkezik a tearing azaz a szétcsúszott kép filmjátszás közben. Ez korábban egy régebbin RADEON VGAval nem jelentkezett. Volt már teljes OS reinstall VGA csere óta. Úgy lesz csak a nagy TV-n normális a filmlejátszás, mindenféle hiba nélkül, ha csak ott jelenítem meg a desktopot, erre csináltam is 2 presetet a CCC-ben. Nincs rá lehetőség szerintetek, hogy duplikálva a TV-n a desktop jól játsza le a filmeket? Mert így mindig plussz egy klikk az XBMC indítása előtt és egy kicsit zavaró...
Üdv,
Vik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpársportok
- Milyen TV-t vegyek?
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- EAFC 26
- Házimozi haladó szinten
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest