Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• naja

aktív tag

Sziasztok!
    Kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani HTPC kezdőknek való oldalt. Olyat, ahol az alap tudnivalók jól össze vannak foglalva. Úgy látom ebben a topicban inkább a feketeövesek osztják meg a titkos receptek összetevőit egymással. Visszaolvasva oldalanként 1-2 használható infómorzsát (illetve kis gondolati összefoglalást pl #25037) találtam csak, ami mentén el tudnék indulni.

Amúgy én csak egyszerű vasat szeretnék a nappaliba a tévé alá. Játsszon le filmeket (nem 3D, de FullHD) vagy zenét. Szeretnék rajta netezni. Egy oldalért ne kelljen már bekapcsolni a "nagy" PC-t, egy tablet még mindig sajtreszelés nekem.
    Szuper lenne, ha skype-olni is lehetne rajta.

Meg ofkorz, legyen kicsi, csendes, ne fogyasszon sokat és legyen occsó.

Köszi szépen előre is!

ui:
    Nem tudom jó helyen járok-e. Csak mert a címben házi mozi szerepel. Nekem nem is annyira mozira lenne szükségem, csak a nappaliban lévő tévénk kiszolgálására/kibővítésére. Ez lehet inkább egy házilag épített mediacenter lenne, de nem szeretnék a szavakon lovagolni. Csak azért jelzem ezt, mert látom, hogy itt mindenki annyira más dimenzióban gondolkozik, én meg csak egy egyszerű alföldi, karika lábú parasztgyerek vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák