Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani HTPC kezdőknek való oldalt. Olyat, ahol az alap tudnivalók jól össze vannak foglalva. Úgy látom ebben a topicban inkább a feketeövesek osztják meg a titkos receptek összetevőit egymással. Visszaolvasva oldalanként 1-2 használható infómorzsát (illetve kis gondolati összefoglalást pl #25037) találtam csak, ami mentén el tudnék indulni.Amúgy én csak egyszerű vasat szeretnék a nappaliba a tévé alá. Játsszon le filmeket (nem 3D, de FullHD) vagy zenét. Szeretnék rajta netezni. Egy oldalért ne kelljen már bekapcsolni a "nagy" PC-t, egy tablet még mindig sajtreszelés nekem.
Szuper lenne, ha skype-olni is lehetne rajta.Meg ofkorz, legyen kicsi, csendes, ne fogyasszon sokat és legyen occsó.
Köszi szépen előre is!
ui:
Nem tudom jó helyen járok-e. Csak mert a címben házi mozi szerepel. Nekem nem is annyira mozira lenne szükségem, csak a nappaliban lévő tévénk kiszolgálására/kibővítésére. Ez lehet inkább egy házilag épített mediacenter lenne, de nem szeretnék a szavakon lovagolni. Csak azért jelzem ezt, mert látom, hogy itt mindenki annyira más dimenzióban gondolkozik, én meg csak egy egyszerű alföldi, karika lábú parasztgyerek vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest