- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani HTPC kezdőknek való oldalt. Olyat, ahol az alap tudnivalók jól össze vannak foglalva. Úgy látom ebben a topicban inkább a feketeövesek osztják meg a titkos receptek összetevőit egymással. Visszaolvasva oldalanként 1-2 használható infómorzsát (illetve kis gondolati összefoglalást pl #25037) találtam csak, ami mentén el tudnék indulni.Amúgy én csak egyszerű vasat szeretnék a nappaliba a tévé alá. Játsszon le filmeket (nem 3D, de FullHD) vagy zenét. Szeretnék rajta netezni. Egy oldalért ne kelljen már bekapcsolni a "nagy" PC-t, egy tablet még mindig sajtreszelés nekem.
Szuper lenne, ha skype-olni is lehetne rajta.Meg ofkorz, legyen kicsi, csendes, ne fogyasszon sokat és legyen occsó.
Köszi szépen előre is!
ui:
Nem tudom jó helyen járok-e. Csak mert a címben házi mozi szerepel. Nekem nem is annyira mozira lenne szükségem, csak a nappaliban lévő tévénk kiszolgálására/kibővítésére. Ez lehet inkább egy házilag épített mediacenter lenne, de nem szeretnék a szavakon lovagolni. Csak azért jelzem ezt, mert látom, hogy itt mindenki annyira más dimenzióban gondolkozik, én meg csak egy egyszerű alföldi, karika lábú parasztgyerek vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest