Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Helló,
Mondhatni, érdekesen alakult az este. Az optikai kábel és a házimozi jó, mivel ha a t-home boxot és az erősítőt összekötöttük a kábellel akkor produkált térhatású hangot.
Ellenben ha a fentebb leírd scenario volt, hogy a macbook air-ből hdmi-n ment a hang a tv-be, akkor a tv adott hangot. Amint azonban az optikaival összekötöttem a tv-t és az erősítőt és a tv-n beállítottam, hogy külső hangszóróra menjen a hang, onnantól kezdve meg se nyikkant. A kábel jól be volt dugva, az biztos, de elég tanácstalan vagyok.
Végül született egy áthidaló megoldás: hdmi-n megy a tv-be a kép, viszont a jack-rca kábellel megy a hang az erősítőbe az air-ből. Így az 5.1-es filmeknél szerintem csak amolyan kamu 5.1 hang van (viszont az illúzió az, hogy a hangfalak egymástól teljesen függetlenül működnek, mintha valódi 5.1 lenne). Jack-rca kábelen viszont képtelenség térhangot erősítőbe küldeni, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest