Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Balázzs
üzenetére
S-video kimenetet eddig egy alaplapon láttam (VIA procis csodákat leszámítva), S939 foglalatos DFI mATX alaplap volt (volt is ilyenem, nagyon jó cucc volt a maga idejében). Mai lapokon biztos nem fogsz találni, tehát a megoldás egy belépő szintű és megfelelő korú passzív VGA vásárlása (HD2xxx vagy HD3xxx széria ATi-ból, nVidiákat nem ismerem ilyen téren), vagy - ha létezik ilyen - akkor valami D-sub vagy HDMI átalakító beszerzése (D-sub-ról szerintem esélyes). A belépő szintű alaplapokon jellemzően van D-sub (sima VGA) csati, így ez utóbbi szerintem a célnak megfelel.
Az optikai kimenet relatív elterjedt, szerintem fogsz olyan alaplapot találni amin van, és olcsó is. Ha ilyet mégsem találsz, ha van alaplapi tűsor formájában S/PDIF aljzat, akkor csak egy optikai kivezetést kell hozzá venned. Aprón lehet találni, vagy rendelésre összerakott gépekkel foglalkozó kisebb számtechüzletekben is lehet szerezni, mert korábban több alaplaphoz tartozék volt.
Azokat a ventiket célszerű Arctic F8 PWM-ekre (vagy ha elférnek akkor F8 Pro PWM-ekre) cserélni. Olcsók, közösíthetőek, így egy PWM-es csatira kötve az alaplap együtt tudja őket szabályozni. Ha tudsz szerezni Ninja Minit, akkor ez a két venti elég lehet az egész rendszer hűtésére (meg ugye a tápé), a Ninja Minire nem is kell a saját ventije (ami jó, mert k***a hangos). Ha más procihűtő lesz végül, akkor is jobbak lehetnek mint az eredetiek, főleg ha az alaplap másodlagos ventialjzata is PWM-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robogó, kismotor
- sziku69: Szólánc.
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest