Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
zsigus
üzenetére
1080p60 azért a tengerentúlon "előfordul" szerintem.
A 4k-val az a a gond, hogy szerintem a pixelméret miatt nincs létjogosultsága. Legalábbis filmes tartalmaknál kb. nulla. Egyszerűen a képernyőméretből és nézési távolságokból ez egyelőre egy erősen átlagigényeken felüli valami. Gyk. egy látóteret jórészt betöltő "moziról" van szó ami azért pár elvetemült emberen kívül, mint itt a topicban.
a nagyközönségnek nem igénye szerintem. Főleg az ára mellett.
Ebből ered szerintem az a jó meglátásod is, hogy az FHD->UHD skálázás sem sok vizet zavar. Egyszerűen azért mert sok látszata nincs, ha nem a megfelelő környezetben használják.A scan-ek minőségéről sem vagyok meggyőződve, hogy sokkal jobb lesz. Analógon azért zaj is van, ahol néha jóságos hatásai vannak a kisebb mintavételnek. Arról meg már inkább nem is beszélek mikor a jelenlegi FHD felbontásra is ráb*sszák a film graint... szerintem már enélkül előrébb lennénk, mint a 4k-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a nagyközönségnek nem igénye szerintem. Főleg az ára mellett.