-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
dhcodoki #20937 üzenetére
nahát, pont ugyan ezt szerettem volna kérdezni én is.
Ha minden jól megy, én veszem meg rigo88 kolléga ASUS E45M1-I Delxue lapját, ehhez is valamilyen 80+os tápot javasoltok?
lesz benne egyelőre egy 250-es samsung hdd, és egy 1 terrás wd caviar green, későbbiekben, váltja a 250-est egy ssd, vagy a 250-est egy nagyobbra cserélem és úgy jön mellé egy ssd.
Elkezdtem olvasgatni itt a hozzászólásokat, egy kettő ember, nagyon
utáljaellenzi a brazost, ha nekem csak max bd50-es filmekre kell, (az erősítőm és a tv-m se támogatja a 3d-t /onkyo sr-608, pana g30/) akkor nekem jó lehet a brazos?Vagy nekem is várnom kéne még a vásárlással? Bevallom nem hiszem, hogy hamar ideérnek az új amd-k, s csak filmnézésre nem akarok többet kiadni mint a mostani 35 eFt(alaplap)+ram+táp ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest