-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Gobbo
csendes tag
SZiasztok!
A segítségeteket kérném, HD hangot szeretnék kivezettetni hangkártyán mozihoz, ez elvileg csak hdmi-n keresztül lehet, de az erősítőn nincs HDMI bemenet. Egyetlen kiskapu létezik, ha az erősítő már TrueHD jelet kap az analóg rcan keresztül, itt a kódolást akkor az erősítő előtt kell elvégezni. Ezt vagy egy bluRay vagy egy média lejátszó megtehetné, de semmiképpen nem akarok még egy eszközt közbe iktatni. Nem azért építettem a HTPC-t, hogy egy DUNE, vagy Popcorn lejátszóról nézzem a filmet. Tehát egy olyan hangkártyát (vagy más ötlet is szóbajöhet, ha szoftveresen valami elvégzi) keresek, ami a TrueHD jelet le tudja bontani jack, vagy még jobb lenne, ha rca csatikhoz és csatornánként analógon átküldi az erősítőhöz.
Ami van egy ARCAM 300 erősítő, asus xonar D2 PM 1. generációs kártya (Ő szerintem nem tudja a HD jelet lebontani, de még nem lett kipróbálva), Nvidia520 CUDAs videókártya HDMI csatival, windows8, XBMC média program, i3 as szintén 1. generációs legkissebb DXVA képes processzor ASUS P7H55D
Köszi
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest