Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.A.88

csendes tag

Helló mindenki!
    Szeretnék egy kis alap gépet összerakni ami tv-re kötve (3D formátumokat leszámítva) minden full HD tartalommal, kódolással és egyéb dolgokkal megbirkózik... Az igazi kérdés az lenne, hogy mivel anyagilag jelenleg nem vagyok nagyon eleresztve így adott egy AM3 foglalatos alaplap, ehhez kéne egy proci illetve általatok ajánlott mennyiségű ram... Nagy rálátásom nincs a témára és teljesen más területen dolgozom, de így is sejtem hogy az alaplapi videókártya nem valószínű hogy elegendő lesz a dologhoz... (amúgy erről a lapról van szó http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ma78lmt-us2h_10 ) Így tehát érdekelne a legolcsóbb videókártya ami megfelelne a célnak illetve hogy milyen AM3-as procit válasszak a laphoz. Természetesen nem csak filmnézésre használnám hanem menne egy minimális játék illetve pár office alkalmazás de mivel azok gépigénye lényegesen alacsonyabb így a filmnézés határoznám meg a szükségleteimet. Előre is köszönöm a válaszokat! Nagy segítség lenne mert konkrét paraméterekkel nem találkoztam sehol hogy miből mennyi kéne a sikerhez... Persze ha veszek egy FM2-es lapot és hozzá egy A10-5800K procit akkor jó vagyok de ugye adott az AM3 és hogy low budget... Hosszú lett... Tényleg köszi!

Új hozzászólás Aktív témák