- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
tendetiti
üzenetére
Én a helyedben valamilyen olcsóbb passzív VGA-t néznék hozzá. Mindegy szerintem, hogy ATI vagy nV, olvasd el a teszteket itt és megtudod melyik a legjobb ilyen célra.
Linux-ra inkább nV, win-re mindegy.A távirányítónak pedig jó a Harmony, ha van rajta MCE opció (gondolom, hogy van, itt meg tudod nézni, hogy hogyan kell beállítani a távot), viszont egy MCE távirányító infrája mindenképp kell hozzá. Éppen ezt beszéltük egy pár hsz.-el korábban, sajnos egy sima USB-s IR-el több mint valószínű, hogy nem megy (bár nem próbáltam még).
A hardveraprón van rengeteg olcsó MCE táv újonnan is, 2 max. 3ezerből kijön szállítással együtt, és csak az infrája kell (esetleg ha szerencséd van még az MCE távot is el tudod adni IR nélkül, ha valakinek tönkrement az MCE távirányítója).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Linux-ra inkább nV, win-re mindegy.