Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
tendetiti #12966 üzenetére
Én a helyedben valamilyen olcsóbb passzív VGA-t néznék hozzá. Mindegy szerintem, hogy ATI vagy nV, olvasd el a teszteket itt és megtudod melyik a legjobb ilyen célra.
Linux-ra inkább nV, win-re mindegy.
A távirányítónak pedig jó a Harmony, ha van rajta MCE opció (gondolom, hogy van, itt meg tudod nézni, hogy hogyan kell beállítani a távot), viszont egy MCE távirányító infrája mindenképp kell hozzá. Éppen ezt beszéltük egy pár hsz.-el korábban, sajnos egy sima USB-s IR-el több mint valószínű, hogy nem megy (bár nem próbáltam még).
A hardveraprón van rengeteg olcsó MCE táv újonnan is, 2 max. 3ezerből kijön szállítással együtt, és csak az infrája kell (esetleg ha szerencséd van még az MCE távot is el tudod adni IR nélkül, ha valakinek tönkrement az MCE távirányítója).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest