- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Poco F7
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slashing #12268 üzenetére
nekem mákom volt ezzel a házzal, mert használtan vettem innen a fórumról 15-ért, fekete színben. 60 rongy újjonnan tudom, én sem vettem volna meg ennyiért. Amúgy meg nincs tapasztalatom a távirányítójával csak a kijelzőjét bütyköltem, mert rádiós billentyűzet és egér kombót használok, így értelmét vesztette a távkapcs. Logitech Cordless Desktop Wave Pro, MX1100-es lézeres egér.Ez nem késik, nem akad, ha fel van töltve és benne van a hatósugárban. A HTPC kijelzője meg mutat mindent amit akarsz, CPU terheléstől kezdve Graphic equalizer, hírek a netről tőzsde... segged ki van nyalva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest