- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Mister_X #36926 üzenetére
Gondoltam hogy belevágnék, de már mégsem vagyok biztos ebben...
Ezek bányász termékek és nem árucikkek. Jó, a Cutter a legjobb ebben, de bányászni kell előtte kellő mennyiségben és lehet hogy már nem fér be az időmbe hogy el is vigyem oda...? (Ráadásul a 600 ugrás nem is a Coloniáig van, hiszen csak max. 20.000 Ly-ig tervez a map) -
Dyingsoul
veterán
válasz
Mister_X #36205 üzenetére
Lehet, hogy én használtam rosszul a scannert, nem tudom megmondani. De az SRV-vel egy teljes tank benzint elutaztam és semmit nem találtam.
Egy videóban, egy tutorialban és az összefoglalóban sem volt benne, hogy az srv sebessége is számít a kereséskor. A másik bolygón gyorsan mentem, csak néha lassítottam le, párszor pedig megálltam. Ezzel szemben ahol találtam ott mentem kb 10 métert, megálltam. mentem 25 métert, megálltam, mentem 40 métert, megálltam, és így tovább. Ezen felül a sebességet a hang magasságához kell belőni, ha közel van és gyorsan megyek akkor egyszerűen elmegyek mellette de úgy, hogy le sem spawnol a material container (kilőhető kő). Amikor így tettem a sík terepen a semmiből bukkant elő a kilőhető kődarab. Visszanéztem előzményekből: 5 videót, és 9 fórumtopikot néztem meg ezzel kapcsolatban és sehol nem említették ezt. Persze lehet, hogy nem is így kell keresni és nekem csak véletlenül segített az, hogy az irányt és a sebességet a hangmagasság és intenzitás alapján választottam meg de 3 óra felesleges bolyongás után csak ez segített, addig hiába rongyoltam a wave scanneren felbukkanó patternek felé, azok egyszer csak eltűntek a radarról.
Egyébként horror ez az egész, a legutálatosabb dolognak tartom az egész játékban.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Mister_X #36083 üzenetére
"Mert ugye egy Cyclops variant Interceptor is már benga állat, ott megfelelő távolság tartása esetén sokat nem kell szöszölni a fix fegyveres lövészettel, de a scoutok kicsik és gyorsak, sok sikert a négy felé szerelt dix modulokkal való pew-pew-ra
"
Hú ez valami Thargoid kódszöveg?A törzsfőnökre milyen fegyvereket javasolsz?
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35788 üzenetére
Egy szóval se mondtam, hogy ne legyen mindkettő
Sőt! Szerintem kimondottan élvezetes a Chieftainal harcolni. D013 kollégának az a nagy dilemmája, hogy nem szimpatikusak neki a legnagyobb hajók és nehezen tudja rászánni magát, hogy beruházzon valamelyikre.
"ellen szól az érthetetlen ellenszenvem a "big 3" iránt, főleg a konda iránt" -
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35786 üzenetére
"Egyébként nem beszólni akarok, de még jó, hogy a konda meg a vette jobb harcra, ha már tízszer annyiba kerülnek."
Ez egyértelmű, csak D013 kollégának ez volt a dilemmája:
"Csak még azt kellene eldöntenem hogy Chieftain, szigorúan harcra, fixed fegyverekkel, vagy tartsak ki az Anacondáig. " -
Novver
senior tag
válasz
Mister_X #35686 üzenetére
o7 Commanderek!
Federal Corvette buildet keresek elsősorban PVE célzattal, hogy ismerkedhessek a hajóval
Esetleges engineering tippeket is örömmel veszek, mai napon kezdtem el az engizését.
G5 FSD Range,
G3 Dirty Drive, és pár apróbb G1 upgrade van már rajta.Hardpointokon:
2 Huge 4A Gimballed Multicannon G3 High Capacity
1 Large 3E Gimballed Pulse Laser - G5 Efficient
2 Medium 2F Gimballed Pulse Laser - G5 Efficient
2 Small 1G Gimballed Pulse Laser - G5 EfficientNéztem a Prismatic Shieldet, talán később ráfér, addig most a normál van, az is bőven megfelel, 7db 0A Shield Boostert használok.
Később szeretnék rá majd esetlegesen fighter hangárt, illetve 1 collector limpet controllert,más kívánság talán nincs
Ez lenne a main harci hajóm idővel, addig egy kis PVE mindenes a cél amivel esetlegesen gyűjtögetni is tudok elhullott hajókból, USS-ekből. SRV nem lényeg, arra van külön Diamondback Explorer
Néztem természetesen, google a barátom, de annyi találatot dobott ki hogy próbáltam összemazsolázni hogy mi lenne az optimális fegyver loadout, és a fenti megoldás született meg, de lehet hogy szub-optimális. Mindenesetre eddig nincs bajom az NPC hajókkal
Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat
-
Dyingsoul
veterán
-
bot1978
senior tag
válasz
Mister_X #35619 üzenetére
nekem már cordial is dobott navy missiont
ok, bocs, én eddig azt hittem, csak szövetséges frakció adhat ilyet. Nem láttam, de akkor nem zárható ki, hogy az volt. Elég késő is volt, meg a jutalmak miatt sem igazán figyeltem csak a reput néztem, hogy +++ legyen. Már katonai alloys mellett is 7 milla volt a Fer ha pukkant, de mióta dobtam rá ezt a fullost azóta majdnem a duplája és akkor ezek a küldik érted, tökmindegy, hogy harmincezret ad, vagy 250 ezret. Nevetségesnek hat, hogy lőjjek ki neki x darab hajót és akkor ad 800 ezret, de ha engem lőnek ki akkor... mondjuk az genyóság, hogy a szállítása is drágul.
Szóval akkor egyből bedobta, észre se vettem.
Ez esetben viszont lehet, hogy érdemes akkor gyakran költözni. Ha így egyből beadja... Hmm. -
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35553 üzenetére
Mit használsz most? Elég sokféle combat fittet lehet rá összerakni. Itt egy lehetséges alternatíva. A lézerekre mehet Rapid fire vagy Long range engi. Plazmára Rapid fire. A hőtermelést kompenzálni kell a többi modullal. A médium helyek elég változóak, de a Huge helyre a legtöbben plazmát tesznek fel.
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35509 üzenetére
A FAS áll legközelebb a Chieftanhoz. Utóbbinak picit erősebb a fegyverzete és a pajzsa, utóbbinak a páncélja erősebb. Kicsit nagyobbat ugrik a Chieftan, cserébe kicsit nagyobb a cargoja a FAS-nak. Lehet, hogy csalóka érzés, de mintha kicsit jobban manőverezne a Chieftan, pedig a FAS is nagyon agilis. Induláskor valószínűleg az újdonság varázsa lesz a döntő, aztán egyéni preferencia/szimpátia fog dönteni. Itt van pár kép róla:
-
Cooper911
senior tag
válasz
Mister_X #35432 üzenetére
Most hogy már ismered a játékot hamarabb meglesz a Conda mint elösször.
Volt itt egy Sylc nevű srác az ő hobbyja a clear save volt, egyszer megpróbált 24 óra alatt eljutni a Sidewindertől az Anacondáig. Ha jól emlékszem nem sokon múlott hogy nem jött össze.De az is egy módszer, hogy megpróbálod másképp mint ezelőtt ezálltal egy másik úton jutsz el ugyanoda.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Mister_X #35419 üzenetére
Hú, nagyon sajnálom.... De már sokszor el lett mondva, hogy rebuy fedezet nélkül soha sehova!
Az elején még, mikor a Pythont csak úgy tudtam megvenni, hogy biztosítás nélkül mentem vele harcolni, aztán egyszer kilőtt szélvédővel, a nagy rohanásban nem sikerült eltalálni az állomás bejáratát, beakadtam azokba a fém rudakba, és ott szerencsétlenkedtem, és kb. 10 másodpercen állt meg az oxigénszámláló. Na, szerintem akkor fogadtam meg, hogy mindig odafigyelek erre.
Ezért mikor annak idején meglett az Anaconda, napokig ki se mertem hozni a garázsból, mert a biztosításra nem volt pénzem...
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35413 üzenetére
Ha véget ér egy CG, akkor oda kell menned az adott állomásra, hogy felvehesd a jutalmad. Nem muszáj azonnal, később is ráérsz. Amennyiben a határidő lejárta előtt teljesül az összes cél (tier), akkor bónuszt is fizetnek a tier jutalmakon felül. A Guuguyni CG-ből még kb. másfél nap van hátra és tier 6/8-nál tart. Itt mindig megnézheted az aktuális CG jelentéseket.
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35409 üzenetére
Igen
Pl. Leonard Nimoy Station
-
D013
aktív tag
válasz
Mister_X #35373 üzenetére
Pontosan ott tartok, Viper MK4 után Keelback - meg a kettő között grindelni a Type-6. Nekem eddig eléggé bejött. A Keelbacken tényleg hülye ötlet a fixed, ha én vezetem, ha a Competent pilótám, akkor már más a leányzó fekvése. Jelenleg két small railgun van rajta meg 2 gimballed fragment, ha közel érnének hozzá, ezeket fogom cserélni két közepes railgunra, és még nem döntöttem el a két kicsit. Szépen eltalálja egyébként a hajókat miközben én cirkálok a Taipannal. + öröm hogy az 516 os boostal és jó forduláékonysággal könnyebben körbe tudom járkálni a területet és tudom leszkennelni a hajókat. Ha meg találok egy Wanted-et csak hívom azt a lomha szörnyet, had lövöldözzön, addig én meg kilönöm mint a 2000 lövedéket multi cannonokból.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Mister_X #35319 üzenetére
Megfogadom a tanácsod. Jó takarékoskodással kb. 6 millával olcsóbb a biztosítás Majd talán(?) veszek még egy anakondát és azt szerelem fel. Nekem még nem kell az csúcs fsd, sem a fsd interdictor. csak res-ben szeretnék fejvadászkodni pl. SOL-ban és annak környékén.
Fitt
Úgy hallottam innen hogy a kínaiaknál olcsóbbak a hajók és így a biz. díjak? Honnan tudjam hogy melyik állomás kínai? -
kiskuplung
őstag
válasz
Mister_X #35268 üzenetére
Pontosan mennyi pénzt égettél el, azt tudod?
Eléggé értetlenül állok az eseted előtt.
Én egyszer álltam neki komolyabban a grindelésnek, de 1 hét után feladtam, mikor kiszámoltam, hogy ha minden nap leülök elé 1, max 2 órát, azzal a módszerrel, amivel Te is csináltad (pedig már ez is fizikailag lehetetlen, élete is van az embernek), akkor is legalább 1 évig tartana eljutnom idáig....
-
kiskuplung
őstag
-
kiskuplung
őstag
válasz
Mister_X #35245 üzenetére
Én úgy olvastam ki az eddigiekből, hogy egy jól összerakott Anaconda összemérhető a Corvette-tel. Amire viszont rákölthetsz akár 1 milliárdot is, mire tökéletes lesz... és akkor még a mérnököknél se jártál.
Nekem az utolsó ötletem még az volt, hogy összegereblyézek 1 milliárdot (olyan 800-850 környékén járok), aztán összerakok egy mindenben maxira tolt, mérnökökkel felpimpelt Anacondát, de úgy hogy turrettekkel operálok majd
Aztán egyszer így becsípődött, hogy annyira unom már ezt a játékot 2 év után, hogy azóta se indítottam el.
Viszont múltkor azt is olvastam, hogy a mérnököknél a pörgetést megváltoztatták olyanra, hogy az új pörgetés mindig jobb, mint a régi. Ez így van már? Vagy csak Beyond-ban várható?
-
kiskuplung
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35185 üzenetére
Ez a Fire at will nem egy életbiztosítás
Elég ha berepül a tűzvonaladba egy semleges v. security hajó. Ezt megúsznád 600CR büntetéssel és egy rendszer ki/be ugrással. Ehelyett a turretek egyből elkezdik ész nélkül bedarálni a piros célpontokat, amiből tuti nem jöhetsz ki nyertesen. Ráadásul sokkal súlyosabb büntetést kapsz. Ezért javaslom a Target only módot RES-ekben
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35143 üzenetére
Szerintem mindenképpen adjál még egy esélyt, annak a hotasnak! Aki eddig nem használt hotast, annak eleinte valóban szokatlan lesz ez a fajta irányítás. Főleg, ha már hozzászoktál a kontrollerhez. Többéves saját és fórumtapasztalatom alapján, határozottan ajánlom és nem fogod megbánni ha kicsit türelmes leszel és hozzászoksz a kezeléséhez.
"Továbbá elvittem a Sunridert a mérnökökhöz és sikeresen tönkretettem
Túlhevül, elpárolog az energia, miegyéb. Mondjuk a reaktornak feleslegesen adtam az overcharged modot, mert nafta vokt eddig is elég.."
A PP-t mindig csak annyira kell felhúzni, amennyire okvetlenül muszáj! Ezt külön ki is hangsúlyozza orientcx az összefoglaló Engineers leírásában:
"De vigyázat, a nagyobb kapacitású PP általában nagyobb hőtermelést is eredményez, ami igencsak kellemetlen következményekkel járhat(pl lézeres össztűznél egy pillanat alatt pattanhat fel a hőmérséklet 100 c° fölé). A PP-t mindig csak annyira toljuk fel, amennyire muszáj, ha csak nem mozgó grillbüfé építése a cél."Ha nem vagy tisztában az engineers fejlesztésekkel, akkor inkább kérdezz rá, hogy időben segíthessünk! Hatalmas károkat okozhat egy rosszul sikerült fejlesztés!
-
pcnet
addikt
válasz
Mister_X #35143 üzenetére
Az első 3 napban én is kb el alartam adni a Hotas X-et. Engem az idegesített nagyon, hogy landing pad felett nem tudtam pont középen megállni. Közép állásban van egy "kattanása" és vagy nagyon meglódultam előre vagy hátra. De idővel megszoktam. Most kezd a pitch tengelyem meghalni, állítottam deadzont, de már nem az igazi. December közepén volt 2 éves és persze 2 héttel a gar lejárta után kezd el rosszalkodni.
A 7es gomb is hol nem érzékel, hol meg duplán. Igaz van is benne 1xxx játékóra. Van egy TM Stick X-em, az elsőnek tönkrement a gáz potija, garban cserélték, talán 2 hónapot használtam és megvettem a Hotas X-et. Most azt fogom használni, csak ugye pont most lett meg a Corvette, most mennék vele (vagy kondával) tuningra és ráfeküdnék a combat elitere. Pont most kellene a legjobban harchoz az X.
Amíg gyűjtögetek új joyra, addig marad a Stick X. De nem tudom mi lesz az utód.
Az mikor jön be, hogy az enginél mindig csak jobb tuningot lehet kipörgetni? Ha a közel jövőben, akkor várnék még a projekttel.
-
pcnet
addikt
válasz
Mister_X #35104 üzenetére
Konda a király!
Megvettem a Corvettet, feltettem rá konda tuningolt thrustersét és FSDjét, vettem rá egy A-s shildet és elfogyott a pénzem. Átültem Pythonba, elkezdtem utasszállító küldiket nyomni. Most tartok ~650 milliónál, plusz Python, plusz konda, plusz Cutter és van egy ASP-m. El kellene adni a hajókat és elindulni Corvettet tuningolni. De inkább átültem kondába és azzal szállítom az utasokat. Kb 140-150 milla/kör. Tovább már nem akrom ezt csinálni, mert megtollasodok és elveszti varázsát a játék. Azon gondolkozok én is, inkább kondát kellene tuningolni mint Corvettet. Sokkal jobban kézreáll.
Kérdés, hogy megéri e? Meg tudja e közelíteni egy tuningolt konda a tuningolt Corvette szintjét?
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35097 üzenetére
Pedig az esetek többségében tényleg nem bántanak, ha nem támadsz rájuk
Thargoid Interdiction -
Vesa
veterán
válasz
Mister_X #35091 üzenetére
Ezek jól hangzanak, persze kérdés, mit jelentenek majd a gyakorlatban!
A mérnököknél mit terveznek átdolgozni, nem tudod? Az egyik legjobban sikerült része a játéknak, remélem nem túrják szét.Személy szerint leginkább az Exploration fejlesztést várom -a hajók mellett, hogy legyen mire költeni a pénzt mert jelenleg már nincs-, csak tartok tőle, hogy ki fog merülni pár új textúrában a dolog -bézs helyett lesz mondjuk pirosas meg szürkés felszín is-. Jó lenne ennél picit izmosabb fejlesztés.
-
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35077 üzenetére
Gratula az első Thargoid killedhez!
"ha INARA-ra nem nézek fel, meg sem tudom, hogy ennyi mérnök van a játékban
"
Pedig az összefoglalóban külön ki van emelve, orientcx nagyszerű leírásában
"Első lépésként ha valaki esetleg még nem tette volna meg, mindenképp keresse fel ezt az oldalt(http://inara.cz/galaxy-engineers), itt megtalálható minden alapanyag, az összes mérnökség, tervrajzok, stb." -
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz
Mister_X #35068 üzenetére
Engedelmeddel annyit tennek hozza sajat tapasztalatbol (ugyanis az SG-n ajanlotta vki par napja ezt a modszert (is), es het kozben gondoltam kiprobalom, mert bar van penzem, de abbol sosem eleg ugyebar), hogy
- elsonek erdemes par kuldetes lenyomni az Allen Hub frakcioknal egy kis repuert cserebe (ha esetleg nem lenne mar korabbrol magas), igy jonnek hamar a 15-20 millas kuldetesek is 9360-ba
- Erdemes inkabb civileket es menekulteket szallitani, mert azok rendszerint egy, 2-3 oraig is raernek (nem SOS kell vinni oket, mint a legtobb uri "VIP" ficsur npct - ami az altalad emlitett 35-40 perces fuvarido eseteben szempont lehet), es ketto, elfernek egymas mellett a kabinban, vagyis hering modjara tenyleg dugig lehet pakolni veluk a ferohelyet.
- Solo es Open play mellett erdemes krealni egy "privat groupot" is es a group playt is kiprobalni (meg ha egyedul is vagyunk), mert akkor is generalhat esetenkent uj missiont uj utasokkal a 9360-ba.
- Kiszedni a SC-bol engem midnig olyan 100-1000 ls tavolsagban szoktak (illetve dehogy szoktak, csak probalkoznak), igy az elso 1.8 millio ls lenyegeben alttab mellett megy, bar 2-3 percenkent ranezek a kormanyra, hogy nincs e valami gaz. Valoszinuleg mazlim volt eddig.
- Altalaban 5-6 kuldetest is ossze lehet szedni egyszerre, es ezekbol a fele kb. mindig felajanlja a timed bonuszt, ami nem sok, de borravalonak eppen jol jon.
- Sok fuvarral sok esetleges "rakomany fizetseg" is jar, igy erdemes nemi rakteret is rakni a hajora.
- Nalam a taxis konda eseteben a ship integrity kb 25%-ot serul az ut alatt, ami kb 300 000 javitasi koltseg fordulonkent - nyilvan a 80-100 miska / ora mellett ez apropenz, es ha lecsokken sem gond, nem harcolni akarunk ugysem.
- A "szmeagol" bazison engem meg midnig szkeneltek, igy a wanted vagy ellenseges npckkel nem is szorakozok, oldjak meg maguk. Lusta vagyok, docking computert hasznalok, nem csempeszem be oket, annyit nem er
- A nyugosebb paranoias utasokkal nem szokott gond lenni, mert az Allen Hubbol ki lehet ugy rongyolni,hogy a szkent megusszuk, igy ha a szmeagol be is szkenel, az npc nem lep le (ha ketszer szkenelik, akkor ugyebar benyomja a hisztit es penz nelkul lelep). -
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35051 üzenetére
Első lépés a megfelelő felszerelés összeállítása. Normál fegyverekkel kár is elkezdeni, mert hatástalanok. Aegis fegyverekkel és modulokkal kell felszerelni a hajót és lehetőleg társakkal érdemes nekik menni. Mivel szerves hajó, ezért folyamatosan gyógyul. A "szirmokban" lévő szíveket kell egyesével kilőni, hogy a végén megsemmisíthesd.
-
totila
tag
válasz
Mister_X #35027 üzenetére
nyugi, Micsurin kollégától az csak egy poén volt, annak sokkal inkább örülni kéne, mert az utóbbi időben kiveszőben van itt a jókedv, ami régebben annyira jellemző volt erre a topikra
egyébként a FAS a legmozgékonyabb hajók egyike, csak te ott hibázol, hogy a courierhez hasonlítod agilitásban, viszont páncélban, pajzsban, tűzerőben meg nem -
duvi
nagyúr
válasz
Mister_X #35015 üzenetére
Pedig több link is van az összefoglalóban a Powerplayről
Pitya jóvoltából magyar feliratozással a hivatalos PP training videók.
- ED Béta 1.3 teszt – Hatalmak
- ELITE DANGEROUS – POWERPLAY -
warcat
veterán
válasz
Mister_X #35015 üzenetére
Én sem értek hozzá,de itt a wiki
Valamint ha tényleg hasznos akarsz lenni, és nem értéktelen rendszert hajtani a dominának (ami káros, túlterjeszkedés esetén hátrányokat kap a frakció) akkor érdemes ránézni az adott subredditen,hogy mire hajtanak a többiek.
Itt a második, general alatt található a powerplayes aloldalak listája
-
bot1978
senior tag
válasz
Mister_X #34988 üzenetére
Tök átverés az egész.
Gondolj bele. Leteszel egy kalap pénzt egy gépért. Aztán egy Riftért. Aztán egy „VR szoftverért”, mert úgy hirdetik (!!!) az Oculus store-ban az ED-t. Kifizeted látatlanban és a vásárlás után kiderül, hogy lényegében totál használhatatlan, ha Rift van a fejeden.
Csak vacakolni tudsz vele, nem szórakozni, vacakolni. Azért szarjanak sünt érted, akkor ne adják el VR szoftverként, ha nem az. Ez így bazira nem használható, ezt neked kell használhatóvá tenni trükkök százaival.
Vajon eleve hány százaléka tudja a vevőknek, hogy mi az, hogy script úgy egyáltalán, szóval szerintem én messze átlag felett áldoztam az időmből erre a vacakolásra, vettem hozzá külön hotast még mit kéne tennem vevőként? Szerintem semmit.Érted, valószínű, hogy ha még 3 napig szenvednék vele, akkor sikerülne nagyjából használhatóvá tennem, de nekem azt ki fizeti ki azt a 3 napot? Felvesznek tesztelőnek és órabért kapok, ha egyesével kitesztelem, hogy hogyan tudom magamnak használhatóvá tenni trükkök százaival? Nem, szó sincs róla. Tehát azt mondani erre, hogy ez így ebben a formában egy VR szoftver az Oculus store-ban a tévedésben tartás tipikus esete, ami a csalás egy szofisztikált formája.
Ez így tök rendben van szerintük, ők átverhetnek de én ne torrentezzek. Mi a különbség? A Cukinak nem lesz még egy milliárdja? és ez engem érdekeljen.Úgy voltam vele, hogy koromnál fogva rendelkezem saját jövedelemmel, adjak vissza valamit az üzletágnak, ha már gyerekként nagylemez copy, aztán hdd rack, aztán dc++, aztán torrent. Oké, beletettem most a pénzt, de azt látom, hogy bazira semmit nem kapok a pénzemért.
Ez így sima rablás.
Azt kéne mondani, hogy a 100% Rift támogatáshoz, ezt a hotast vedd meg, aztán oda kéne tenni a játék mellé egy önkicsomagoló exe-t, ezt indítsd el és felkonfigurálja a teljes irányítást és az egyetlen dolgod, hogy megszokd. Nehogy már nekem (aki pénzelem az egészet százezrekkel) kelljen az arcomba nyíló menüket letiltogatni, hogy egyáltalán kilássak, aztán szembesülni a ténnyel, hogy igazából nem is tudom használni. Nonszensz. -
bot1978
senior tag
válasz
Mister_X #34853 üzenetére
Nézem, nézem, de már 8.2millát kivettem adatfutárkodással ebből a szerencsétlen rendszerből és még mindig nem adja. Nem számoltam, de azért mentem már pár kört. Az elején olyan egyszerű volt, egy kis adomány és szinte máris haver voltam. Mostanában egyszer láttam lehetőséget, az is 750k volt. Most dobjak nekik egy millát csak úgy, azért annyira nem vagyok tele...
-
orientcx
őstag
válasz
Mister_X #34800 üzenetére
"mitől is lehet alkalmasabb egy Type-10 thargoid vadászatra"
Ha hinni lehet a megadott számoknak, akkor ez elég egyértelmű. A hull-ja miatt. Az lényegesen masszívabb a többiénél. Ahogy én látom, a tharg vadászatnál kevésbé érvényesül az agilitás, mint egy Assault ship/FDL/Vulture wing arcon gyurmázása esetén, így ez a hátránya sem jön ki olyan durván. Ráadásul egy Corvette-nek hiába nagyobb a tűzereje normál fegyverekkel a huge HP-k okán, a thargok elleni cuccokból nincs olyan, ami ezt kihasználná, így a több HP-jű T10 megint csak előnyben van. Az egy más kérdés, hogy ilyet soha nem fogok venni. Elvből nem volt, nincs, és nem is lesz "T" kezdőnevű kockakövem. Előbb fogok belépni a Galaktikus Clipper fun klubba, pedig sok esélyt arra sem látok(a londoni fogadóirodák 1 a 10.000.000.000.000-hoz adják az odds-ot, és sztem még így is jelentősen fölülbecsülték az esélyeket)
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Mister_X #34653 üzenetére
Így van felépítve az én Viper-em: [link] (Persze a mod kipörgetések véletlenszerűek voltak, de a sebesség vszeg a maxnál is jobban sikerült...)
Az Enhanced Thrusters-et Palin-nál lehet venni. A 3A-s több mint 4 millába kerül!
Azt is látom hogy 4 helyett 2 tonnás tank-kal még nagyobb sebesség érhető el... -
pcnet
addikt
válasz
Mister_X #34459 üzenetére
Ha süllyedsz, akkor is simán besüllyedhetsz a T9 elé. Cutter nem úgy mozog mint egy Vulture. Felszálásnál pl nyomod a felemelkedést, alig akar megmoccanni, aztán csak azt veszed észre, hogy túlemelkedtél. Én pl "pöcögtetve" emelkedek. Befelé pedig mindig ráállok a levélbedobóra és ha nem jön senki szembe, akkor megyek be. Cuttert "túl boostolni" sem érdemes, mert nagyon driftel ha úgy kanyarodsz rá a levélbedobóra. Szóval itt nem úgy működik a megközelítés mint egy közepes méretű hajónál vagy egy Vulturenél.
-
to.ca
tag
válasz
Mister_X #34400 üzenetére
FAS azért jobb, mint a Dropship.
FDL csak harcra való,talána legjobb vadász a játékban.
Python: multirole, mindenre jó, de semmiben sem kiemelkedő, mégis a kiegyensúlyozottsága - na meg a medium pad-re való landolás miatt - nekem a kedvencem volt, amíg nem nyergeltem át a nagyvasakra.
Rengeteget repültem vele, egy baja volt: komolyabb ellenféllel szemben még pve-ben is gyakran kellett iszkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest