Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz wollnerd #35317 üzenetére

    Módosított - Beameket felejtsd el, leszívják egy pillanat alatt az akksit. Egyszerűen nem bírja el a 6A elosztó. 3-as helyekre multicannon kell, ha energiafegyvereket akarsz, akkor pulse laserek a 2-es helyekre. Point defence csak akkor kell, ha high/hazres bányászol, fejvadászathoz nem kell, inkább extra shield booster. De a pajzs mindenképp gyenge marad 8A Prismatic shield 8db 0A boosterrel 1500MJ integritás... egyszerűen kevés. Chaff is felesleges, nálad nagyobb célpont már csak egy Farragut Battlecruiser lenne. Heat sink szintén felesleges, a fentihez hasonló (volt benne még egy 5D hull reinforcement) builddel szinte lehetetlenség túlhevíteni, fuel scoop közben az expulsion zone határán ücsörögve betonstabilan 60% volt a hőmérséklet. Tapasztalataim alapján Type-10-zel az lesz a baj human PvE-ben, hogy nehezen fordulsz tuning nélkül és okosan kell a fegyverrendszert használni, mert leszívják az aksit.

    Igazából a Type-10 mindig thargoid vadász marad, arra tökéletes a hulltank (4500 integrity tuning nélkül, a milliárd kredites, tuningolt, barbipajzsos Cutter pajzsának van ennyi integritása) és az AX fegyverek se eszik ke az akksit.

    Már csak azért sem ajánlom human PvE-re a Type-10-et, mert az Anaconda viszonylaf olcsóbban és hatékonyabban felszerelhető a célnak megfelelően.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák