Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz -Solt- #34906 üzenetére

    Alapesetben én sem nézem. Engem az űrélet iskolája nevelt ;] Rengeteg időt elvoltam a kezdő rendszerem szomszédságában, kerestem a bajt megtalált a baj engem, irtottam kérésre a kalózokat (meg civileket... na arról letettem), szállítmányoztam, Űrbereztem, most viszont “meg akarok állapodni”, most már olyan zászló alatt szeretném csinálni azt, amit akarok, ahol szimpatikus nekem.

    Amiket még nem csináltam (hosszasan), de mindenképp akarok:

    1) Független rendfenntartó
    Elsődlegesen minden wanted jelzésű hajó megsemmisítése, de nagyobb prioritást élvez a search and resque része: distress callok meglátogatásam ottani hajók kisegítése (javítás, üzemanyag), wanted teherhajók scanelése és szükség esetén hatch breakelése, miegyéb. Wake scannerrel üldözés is közrejátszik.
    Ehhez szükséges: Federal Assault Ship vagy Imperial Clipper, ha modulok terén jobban megpakolható, akkor Gunship. Természetesen a rengeteg extra modul miatt kellenek ezek a hajók.

    2) Sikeres bányász
    Nem tudom, hogy mivel lenne érdemes. Most a Type-10-re említettétek, hogy elég kezes bányászatra, de kicsit drága, sőt, még egy Python is jelenleg nekem. Dropship ránézésre alkalmas lehetne, de harmadszorra nem kell az a ladik.

    3) Professzionális bérgyilkos
    Assault Shippel már nekilátnék, de inkább Fer-de-Lance-szal - célpont legyen az pirate lord, dezertőr vagy politikus, jó ajánlat esetén meg fog halni. Ez, spec ops / wetwork contract esetén nehéz, mert a VIP célpontokat sokan védik és sokszor olyan frakcióból, akiknek nem igazán ártanék. De kell a moniez.

    4) Csempész/rosszfiú
    Lehet felszerelek egy Keelbacket unalmamban, ki akarom próbálni, hogy milyen lehet veszélyes áruval fuvarozni, megszabadítani a többi kereskedőt a saját cuccuktól, anélkül, hogy megölném őket.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák