Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Mister_X #34988 üzenetére

    Tök átverés az egész.
    Gondolj bele. Leteszel egy kalap pénzt egy gépért. Aztán egy Riftért. Aztán egy „VR szoftverért”, mert úgy hirdetik (!!!) az Oculus store-ban az ED-t. Kifizeted látatlanban és a vásárlás után kiderül, hogy lényegében totál használhatatlan, ha Rift van a fejeden.
    Csak vacakolni tudsz vele, nem szórakozni, vacakolni. Azért szarjanak sünt érted, akkor ne adják el VR szoftverként, ha nem az. Ez így bazira nem használható, ezt neked kell használhatóvá tenni trükkök százaival.
    Vajon eleve hány százaléka tudja a vevőknek, hogy mi az, hogy script úgy egyáltalán, szóval szerintem én messze átlag felett áldoztam az időmből erre a vacakolásra, vettem hozzá külön hotast még mit kéne tennem vevőként? Szerintem semmit.

    Érted, valószínű, hogy ha még 3 napig szenvednék vele, akkor sikerülne nagyjából használhatóvá tennem, de nekem azt ki fizeti ki azt a 3 napot? Felvesznek tesztelőnek és órabért kapok, ha egyesével kitesztelem, hogy hogyan tudom magamnak használhatóvá tenni trükkök százaival? Nem, szó sincs róla. Tehát azt mondani erre, hogy ez így ebben a formában egy VR szoftver az Oculus store-ban a tévedésben tartás tipikus esete, ami a csalás egy szofisztikált formája.
    Ez így tök rendben van szerintük, ők átverhetnek de én ne torrentezzek. Mi a különbség? A Cukinak nem lesz még egy milliárdja? és ez engem érdekeljen.

    Úgy voltam vele, hogy koromnál fogva rendelkezem saját jövedelemmel, adjak vissza valamit az üzletágnak, ha már gyerekként nagylemez copy, aztán hdd rack, aztán dc++, aztán torrent. Oké, beletettem most a pénzt, de azt látom, hogy bazira semmit nem kapok a pénzemért.
    Ez így sima rablás.
    Azt kéne mondani, hogy a 100% Rift támogatáshoz, ezt a hotast vedd meg, aztán oda kéne tenni a játék mellé egy önkicsomagoló exe-t, ezt indítsd el és felkonfigurálja a teljes irányítást és az egyetlen dolgod, hogy megszokd. Nehogy már nekem (aki pénzelem az egészet százezrekkel) kelljen az arcomba nyíló menüket letiltogatni, hogy egyáltalán kilássak, aztán szembesülni a ténnyel, hogy igazából nem is tudom használni. Nonszensz.

Új hozzászólás Aktív témák