- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
D4M13N #35945 üzenetére
Hát az kell, mert az imént vágtam megint majdnem földhöz a laptopot
Megyek a 18 arannyal, viszem vissza a megbízónak, erre ki "hü, milyen szép csomag, ide vele" - és már szed is ki a hiperűrből. Ezt még elkerültem, meglógtam. Másodjára csak kiszedett. Kb 5 mp múlva megszűnt a pajzsom (van nemtom hány pajzserősítőm meg minden). Újabb 5-10 mp múlva szét is lőtt. Meg se tudtam nézni, hogy miatököm ez, milyen hajója van, stb. Egyszerűen nem tudtam behozni középre. Ez igy nagyon gáz, tisztára elveszi az ember kedvét a játéktól. Még ha egy kis esélyem lenne...
Bementem arénába, mondom akkkor kicsit gyakorlok. Betett valami deathmach csapatba. Egy űrbázis meg sziklák között kellett volna kergetni egymást. Engem lelőttek 3x, mire egyáltalán felfogtam hogy mivan. No végre megláttam, hogy kik vannak körülöttem, egyet elkezdtem üldözni, le is lőttem nagy nehezen, rögtön rá engem is. aztán vége lett a menetnek. De annyira gyors és agyatlan az egész, én egyszerűen nem tudom követni. Nyilván bennem van a hiba... -
to.ca
tag
válasz
D4M13N #34156 üzenetére
Grat a ranghoz, és különösen a megtett úthoz. Nem olyan egyszerű ép bőrrel megérkezni.
Tapasztalat: tényleg nagyon tudja várni az ember a hazatérést, de ha explorer véred van, pár hónap múlva újra hív a végtelen. Az a kis idő meg pont jó arra, hogy összakamionozd, meg összelődd a másik két elitet.
Hajrá! -
wollnerd
aktív tag
válasz
D4M13N #33649 üzenetére
FSD Injection. Igen pár napja hallottam erről, a mudulok-->FSD-nél lehet megcsinálni. (Vajon, a neutron fsd túltöltés után is működne a injekciózás? Azaz a túltöltés után 215 fényévből tudnék csinálni a 100%-ossal 430 fényévet?
)
Őőő... Dudálás?
Félmaraton?
Akkor milyen a maraton? Vagy az ultramaraton? (a futók 100km-es versenye)
-
to.ca
tag
válasz
D4M13N #33618 üzenetére
Wow, Te a CCC óta úton vagy?!
Én onnan még felkanyarodtam a SgrA* felé, át a két nagy neutronmezőn (odafelé W, vissza E), de olyan régóta itthon vagyok, hogy szinte már el is felejtettem.
De most tervezem Beagle Point-ot. Mivel a Kondám 50+k-ra képes, bepróbálkozom az Abyss-en keresztül, hátha én találom meg a legrövidebb utat. Success or Die. -
Vesa
veterán
válasz
D4M13N #32941 üzenetére
Valójában nekem nem hiányzik az atmoszférás leszállás, egyelőre azzal is megelégednék, ha a jelenleg landolható planétákon érdemes lenne landolni. Úgy értem, hogy nem 3 féle textúrából és 5 féle variációból állna minden egyes felszín, és nem ugyanaz a kétféle állomás lenne mindegyiken. Lehetnének komplexebb városok, bár ehhez már FPS mód is kéne, hogy be lehessen járni őket és ott interakcióba lehessen lépni más játékosokkal vagy NPC-kkel, küldetéseket lehetne vállalni (mint pl. anno a Freelancer-ben), vagy ilyesmi. Vagy legalább a planétákon lennének elszőrva random érdekességek, melyek miatt érdemes a felszín szkennelni majd leszállni és felfedezni a környéket.
Annak nem sok értelmét látnám, ha most jönne egy atmoszférás landolás, de csak annyi változna, hogy nem barna, hanem zöld textúrára landolunk, bármiféle értelmes cél nélkül.
grHawk
Jó kis lista, kb. ezeket lehetne tartalomnak nevezni! -
grHawk
aktív tag
válasz
D4M13N #32941 üzenetére
Megpróbálok elindulni ezen a 2.4 szálon. Mi is az, amit remélhetünk, illetve elvárhatunk, hogy a thargoidok kapcsán érkeznek?
- galaxis szerte háborús zónákat, vész zár alá vont rendszereket
- kíméletlen thargoid támadásokat, ahol a túlélési esély csekély
- kib*b*sz*tt nagy thargoid anyahajót, ami még lélegzetelállítóbb, mint egy capital ship érkezése
- thargoid swarmot
- izgalmas, thargoid-related küldetés LÁNCOKAT
- ritka, értékes thargoid üzemanyagot
- thargoid-gyilkos trófeákat a hajóra (mindenki látta a fireflyt/serenityt, na, mint a reaverek hajóján az emberi maradványok)
- thargoid sérüléseket a hajón (korrozív takony, vagy mi a halál)
- állomásokat szétzúzva, korrodálódva, darabokban az űrben és hozzájuk kötődő, veszélyes túlélők utáni salvage missionöket
- multi-community goalokat, amiből egyszerre akár 10-15 is lenne, hátha valamelyik elbukik és ott átjutnak a thargoidok
- thargoid vs human capital ship harcot
- rengeteg refugee mentő és rescue missionöket a combatot kevésbé kedvelőknek
- titkos felderítő küldetéseket gyanús thargoid pontokra szerte a galaxisban a felfedezőknek
- világvége kupát a racereknek
- űrhullákat
- még úgy 30 dolog
Csak az a baj, hogy ebből szerintem csak ez lesz:
- sok, lassan kibontakozó misztikum, amit a játékosok 97%-a offgame (fórumok, reddit) tapasztal meg
- gyakori thargoid npc interdict, könnyed kis harc, egy eagle is megvédi majd magát
- rengeteg livestreamDe ne legyen igazam!
-
to.ca
tag
válasz
D4M13N #31890 üzenetére
Azon kívül, hogy szerinte alaptalanok azok az aggodalmak, hogy nincs jövője a játéknak, engem az ragadott meg leginkább Anti mondandójában, hogy a Frontiernél is érzékelik a felhasználók frusztrációját a repetitív játékmenet miatt, és változtatni fognak ezen.
Úgy legyen! Ámen!A legújabb exploit-tal (ami amúgy kissé koros a "legújabb" jelzőhöz) kapcsolatosan osztom azok véleményét, hogy az ebül szerzett jószág vesszen el, elég büntetés egy optimálisra húzott modul után visszakapni a régit.
Ha már az ember megtapasztalta a jót, nehezen viseli még az átlagosat is, nem beszélve a k.rva gyengéről, lásd még: Magyarország - Portugália, Andorra - Magyarország -
pcnet
addikt
válasz
D4M13N #30454 üzenetére
"az exploration amúgy se izgalmas mivoltja"
Nekem még mindig a felfedezés a legizgalmasabb. Nem állnak sorba a kalózok 3as ID-zésekkel, egyiket ki se védtem már ID-z a következő és nem kell félni a csaló NPC-ktől. Na jó, a ki-be dokkolás már hiányzik, de mérnökök sem tudnak lázba hozni. Felfedezés forever!
-
Thylane
újonc
válasz
D4M13N #24785 üzenetére
Nekem ez sajnos nem működik. Pár hónap kihagyás után gondoltam előveszem megint a játékot, de nem dobott fel, h 20 dokkolásból egyszer sem sikerült leparkolnia a Cuttert (fullos). Kicsit elhúz jobbra, majd odaveri az alját aztán nem mozdul. Ilyenkor DC kikapcs, majd korrigálok és hudejó már le is szálltam...
Tavaly október körül kezdtem az ED-t és nagyon sok segítséget kaptam tőletek a játékhoz, köszönet érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest