Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz duvi #34335 üzenetére

    Igazatok volt :(

    Volt egy kellemetlen ismertségem egy Dangerous FDL célponttal. Kalóz Viper/Cobra/DB/AspS célpontokkal még elpofozkodtam, de csúnyán megtépett az FDL, holott Vulture-ral én szedtem őket darabokra. FDL még hagyján, de egy Pythonnal se tudtam elbánni, pedig még az könnyebb préda. Egyszerűen hiányzott a Vulture agilitása és a benga pajzsa, tűzerő is stabilabb. Assault Shiptől is ódzkodok emiatt, mert ránézesre van olyan lomha, mint a Dropship, gondolom azt is simán földhöz tudom vágni, ha nem figyelek.

    Vissza is vettem, Dropship helyett Vulture + AspX “fullosan” jobb dealnek ígérkezik. AspX-et a Vulture miatt visszább is csupaszítottam, mert azzal se ment a harcászat, mint megszoktam (gyenge fegyverzet, gyenge pajzs, hiába az agilitás, extra modulok meg raktér).

    Igazából Fer-de-Lance-tól is tartózkodom, ránézésre hiányoznak majd a heavy fegyverek :F Milyen felosztásban érdemes fittelni? 2 med energiafegyver, 2 med multicannon, 1 huge multicannon? Esetleg tanuljak meg plazmával célozni és az legyen majd a huge? Python emiatt barátságosabbnak tűnik (nem tudom, hogy mekkora a differencia heavy és huge fegyverzetek között, ránézésre 2med+3heavy > 4med+1huge.

    Vagy FDL esetén az a jó, hogy 6 utility mehet rá, így A-s pajzsot erősítheti több shield booster is reactor tuning után?

    A hajó megvételétől kb. 20 millió választ el, persze inkább 40 kellene minimum a modulok miatt.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák