Hirdetés

2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39

Mobilarena

Témaösszefoglaló

Elite: Dangerous avagy a nagy visszatérés!

- 2012 novemberében David Braben és csapata Kickstarter-es kampányt indított, hogy megvalósíthassák sokunk álmát, egy újabb Elite folytatást. 2013 januárjára több mint 1.7 millió fontot sikerült összegyűjteniük a rajongók jóvoltából, így elindulhatott a fejlesztés. A rengeteg munkának és tekintélyes rajongói támogatásnak köszönhetően, 2014. December 16-án hivatalosan is megnyíltak a kapuk és elkezdhettük birtokba venni galaxisunkat.
Amennyiben az Elite történelmére és több évtizedes útjára vagytok kíváncsiak, akkor ajánlom figyelmetekbe az alábbi cikkeket:
- Elite: Dangerous előzmények
- A történet

- Milyen típusú játék az Elite: Dangerous?
Az Elite: Dangerous (későbbiekben csak ED) egy hardcore sandbox űrszimulátor, melyet a Frontier fejlesztőcsapata készített. Aki egy árkád űrlövöldére számít, az csalódni fog! Kicsit megtévesztő lehet az Official Elite: Dangerous Launch Trailer, mivel itt jóval pörgősebbnek látszik a játék, mint amilyen valójában. A valóság kb. így néz ki: Hivatalos trailer és PVP combat in wings. Vannak benne pörgős részek is, de alapvetően egy kiegyensúlyozott játékmenetet kapunk, ahol a részletek kidolgozása volt az elsődleges cél. Már most kihangsúlyoznám, hogy kezdéskor nem egyszerű a játék! Mindenképpen szükség van gyakorlásra és utánaolvasásra. Ez utóbbiban itt igyekszünk a segítségetekre lenni. Használatához mindenképpen szükségünk lesz online internetkapcsolatra. Offline nem lehet játszani vele, még Solo (Single) módban sem!

Gépigény
Játékvezérlők
A játék beszerzése
Telepítés
Első lépések
Repülési alapok
Dokkolás és űrállomás
Rövidítések
Büntetések és vérdíjak
Reputáció és rang
Hasznos tippek kezdőknek
Horizons tartalmak
Hasznos linkek
PH játékoslista
Segédletek

A Téma összefoglalót készítette: duvi

Köszönet az alábbi kollégáknak a segítségért és észrevételekért: baphomet, Rakamaz, gigafun, rtitusz, Urby66, CactuS, Sylc(Flynth), Pitya, Cooper911, orientcx, brd

Utolsó frissítés dátuma: 2018.09.10

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.