- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
-
nubreed
veterán
válasz
Ice_Man22 #46454 üzenetére
Az tökre rendben van, hogy a bugok és a gyenge performance javításába most nagy energiákat fektetnek (legalábbis úgy néz ki). De amíg a gameplay kb abban merül ki, hogy mindenféle szart kell több száz órákon keresztül grindolni csak azért, hogy level 5 ruhád/fegyód legyen meg engineerezett, addig ez már a teljes ED közösség arcon csapása egy hatalmas nagy bűzölgő, rothadó tonhallal. Ez most már kevés, ez nem tartalom, ez egy bullshit. Az alapjaitól kéne átgondolni az egész ED-t, különben én sem adok neki még mondjuk 1 évnél többet, végleg lehúzhatják a rolót. Változatosság is nulla, minden lábbal bejárható része a star portoknak ugyanúgy néz ki, jó persze van kb. 3-4 iteráció de ebben ki is merül az egész változatosság, az összes settlement kb. ugyanúgy néz ki, annyi a különbség, hogy egyik nagyobb több épülettel a másik kissebb.
-
anatron
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #45730 üzenetére
Meglett a ruhám!
Kivették a holo alól és Liveryként lehet beállítani az egyik árusnál a bázison.
Fegyvert még nem sikerült vennem.Grafika elég fura lett, valamit vissza kell állítanom.
Nálam átlag 60 FPS-el megy de azért az állomáson a bárban lement 47-re 2060S 1440P-n.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #45540 üzenetére
Tudtommal nem volt szó a teljes galaxis megnyitásról. Ebben a posztban is játszható bubiról beszélnek:
"In addition to this, after a number of community requests, all stored ships captured in the snapshot will now be made available during the Alpha with reduced transportation time and cost to bring those ships into the playable bubble." -
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #45499 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a tervük, de elvileg április 30-ig tart az alpha. Két napig lesz kompatibilitás teszt? Ez most valami vicc? Ráadásul erős korlátozással fog futni: "The ship your Commander is piloting at the time of the snapshot being taken. No other ships that you own will accompany you to Alpha Phase 4. " Ha ezek után nem lesz béta, akkor nagyon vicces indulásunk lesz májusban...
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #45360 üzenetére
Már rájöttem!
A controlsban a fire weapon parancsnak left mouse button (hold) volt megadva! Nem a sima left mouse button. Ugyanis ha a gombtársításnál egy kicsit tovább tartod nyomva kívánt gombot, akkor automatikus hold módot veszi fel! A fegyóknál pedig simán gomblenyomás kell, így már folyamatosan tudok lőni. -
Peppo
őstag
válasz
Ice_Man22 #44976 üzenetére
Az előbb kiugrottam oda megnézni. Ott egy rakás FC és a tripla hotspot is megvan.
A régi LTD tripla hotspotok lettek felszámolva, mikor bejöttek a carrierek. Illetve újraosztva, mert akkor megjelent új bányászható anyagként a trícium, így az összes hotspotot újragenerálták. A régi sláger helyek ezzel leértékelődtek, de lett helyettük bőven új.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
Ice_Man22 #44974 üzenetére
Keresésem eredménye: https://www.reddit.com/r/EliteMiners/comments/hlfayu/found_a_triple_tritium_hotspot_370_ly_from_sol/
Bár nincs a bubiban, de csak egy köpésre a szélétől.
Ezzel meg lehet keresni olyanokat, ahol egy gyűrűben 3 van, de az nem garantált, hogy át is fedik egymást. Szinte biztos hogy nincs is ilyen bubin belül:
https://edtools.cc/hotspot?s=&m=Tritium&ms=3 -
Peppo
őstag
válasz
Ice_Man22 #44589 üzenetére
Nem tudom, ott vagy-e még. Nekem kicsit sűrűbb lett ez a pár nap, mint azt terveztem, este nem nagyon tudtam belépni. Ma még ott lézengek a Rackham körül, aztán holnap vagy hétvégén elindulok haza.
A látvány tényleg nem rossz itt, de nem nagyon van mit csinálni. Rendes küldetés sincs, csak adományozz alkoholt (amit 5000 fényévre lehet csak kapni) ill. bányássz ezt azt, amit meg gyűrűs bolygó nélkül nem lehet teljesíteni. -
Peppo
őstag
válasz
Ice_Man22 #44591 üzenetére
Van 11k a raktérben, csak elég lesz.
Elindultam, de azt nem ígérem, hogy ma este már nagy akciókba kezdek. Lesz legalább este 8, mire odaérek.Azt tudja valaki, miért kerül a Carrier szinte azonnal az ugrás beállítása után jump locked állapotba? Vagyis hogy már nem lehet az ugrást visszavonni? Eredetileg, ha jól emlékszem, úgy volt, hogy 5 perccel az ugrás előtt még meg lehetett szakítani. De már a tojásos időkben sem mindig akart működni.
-
Peppo
őstag
válasz
Ice_Man22 #44585 üzenetére
Van pár elérhetetlen hely, de olvastam olyat, hogy a Frontier odateleportált embert valami jótékonysági akció keretében. De amúgy szerintem máshogy nem lehet eljutni oda.
Pl. ez is ilyen: BD+12 2966
#44586 csigi
Én elugrok a HIP 58832-be a közeljövőben. Az is lehet, hogy még ma elindulok, aztán valamikor a hét közepén visszajövök. Ha gondolod, csatlakozz! -
Peppo
őstag
válasz
Ice_Man22 #42990 üzenetére
És a környező rendszerek is tele vannak. Én is csak az egyik ilyenben tudtam leparkolni. Viszont kb. ötpercenként írja be valaki, hogy indul az eladási helyre, és elvisz bárkit, aki menne vele. Sokan nem is kérnek érte semmit. Ezzel sok időt spórolhat az, akinek nem túl mozgékony a hajója.
Az a poén, hogy 3 jó aszteroidából tele lehet pakolni egy Pythont/Clippert. Persze ilyet nemigen találni egy körben legfeljebb egyet, de még így is gyorsabb és érdekesebb is, mint a lézerezés. A core mining viszont felejtős. 10 tonna körül hoz egy kavics és rengeteg idő megy el vele. Ez tényleg csak azoknak való, akik nem a pénzre mennek. Nem lepne meg, ha ez kapná a következő buffot.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #42596 üzenetére
"Vegyek ki a heti fenntartasi koltseget. Legyen a carrier 50 millard vagy 30 milliard. Igy meg fogja becsulni mindenki."
Mióta pézjegynyomda lett a bányászatból, azóta semminek nincs értéke. Régen egy Anaconda nagy szó volt. Hónapokig (fél évig) gyűjtöttük rá a pénzt. Ma egy új játékos egy hét alatt beleülhet a full A fittes Condába. Az FC-kel is ez történne, mert az 50 milliárd is gyorsan összeszedhető, ha valaki komolyan ráfekszi a pénzgyártásra. Így az FC-k is ugyan olyan gyorsan súlytalanná válnának, mint szegény Condák."A klan rendszer az elite be nem fog mukodni. Eddig se mukodott."
Ez tévedés. A játékosfrakciók élnek és virulnak, sőt épp most elég komoly harcok zajlanak az SSL-nél(is). Az más kérdés, hogy a solo játékosok szinte semmit nem tudnak erről, mert nem érinti őket. Persze ez se a Frontier érdeme, hanem a játékosoké. Két éve csináltunk egy galaktikus népszámlálást, amire meghívtuk az összes játékosfrakciót. Hatalmas sikere volt és azóta még szorosabb lett a kapcsolatunk egymással.
"Klan hajonak keszultek az fc k akkor legyen az."
Így van. A Frontier nem tud következetes maradni és állandóan meg akar felelni a hangosan síró kisebbségnek. Ezzel hiteltelenné válnak és azt érik el, hogy még több sírás legyen, ha valamit el akarnak érni a játékosok. -
duvi
nagyúr
-
gentlelynx
tag
válasz
Ice_Man22 #40011 üzenetére
Ha a Pulse Wave Analyser-re gondolsz, akkor nem akarlak elkeseríteni (és remélem nincs igazam), de nem sok jóval kecsegtetnélek...
Elég gyatrán vannak arrafelé eleresztve az állomások és az eddb.io sem talált a közelben egyik típusból sem.
(Inara sem dobott értelmeset...) -
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #38095 üzenetére
Nagyon sok capital/mega shipet és installationt kapunk a Scenariokkal. Az utolsó livestreamben (The Ships – 8 November) kizárólag az új hajókról lesz szó, ezért kizártnak tartom, hogy csak ezt a két új hajót kapnánk ...
-
gentlelynx
tag
válasz
Ice_Man22 #38054 üzenetére
Na, ez eszembe sem jutott... Kipróbálom...
@Cooper911: A szintézisre nem volt időm, mert inkább a menekülésre koncentráltam... Aztán miután biztonságban voltam a hajóban már nem akaródzott még egyszer visszamenni, úgyis megszereztem már mindent.
(Üzemanyagot már csináltam...) -
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #38013 üzenetére
Pedig anno az összefoglalóba is beírtam.
"Akik a Frontier Online Storeban vásárolják meg a játékot, a felhasználói fiókjukban találnak egy Steam kulcsgenerálási lehetőséget, amivel beregisztrálhatnak a Steamre is. Ebben az esetben külön - külön kulcsot generálnak az alapjátékhoz és a Horizonshoz is. Az így generált kulcsokat Claimelni kell a Frontier fiókunkban, hogy aktiválódjanak a Steam fiókunkban is."Itt találod a Steam kulcsokat, és a Steam fiókodhoz történő linkelést:
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #37734 üzenetére
Én is
Aztán hyperdiction lett a vége és kirántották a Gnosist ugrás közben. Ezért van most ott. Engem inkább a bugok zavartak az egészben. Állomás falán átlövő thargok, a védekező játékosok büntetést kaptak a Gnosistól, mert a tűzszüneti zónában fegyvert használtak. Utóbbit javították és messzebb rakták Gnosistól a thargokat.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #37729 üzenetére
Hát ez.... sztem ez azért túlzás és nevességes.
Persze értem én, akik csalódottak de:
Én is csalódott lettem, de ettől azért még nem utálom meg az ED-et és a FD-t....
Nem gondolnak a logikus történelemre/eseménytörténetekre, ami az ED-ben zajlik...
Amikor láttam hogy hova megy a Gnosis, felvetettem hogy csak nem a thargoid-ok otthonának az irányába megyünk? Azt valszeg nem fogják jó szemmel nézni... Régebben azt gondoltam hogy COL-70 szektor lehet a Thargoid-ok otthona... (Gnonsis pedig ezen is keresztül utazott volna.) Aztán a GalNeten meg lett erősítve hogy valójában a Cone szektor az.
Mivel a Thargoid-ok megtudták hogy oda akar ugrani Gnosis, ezt nem vették jó néven és megakadályozták hogy oda betegye a lábát az emberiség, védi az otthonát & legnagyobb bázisát.
(Egyébként még régen megpróbáltam rákeresni a galaxis térképen a "Miacke" bolygóra, ami állítólag az otthonbolygójuk. (?) Nem adott találatot, feltehetőleg az egyik lezárt rendszer része.
Én valójában egyik oldalról a thargoid-okra vok mérges, viszont másik oldalról valójában az emberiségre. mert ugye "Előbb lövünk, aztán kérdezünk" alapon reagált. Még 3000 évek legelején is és a visszatérésükkor is. Pedig sztem a thargoid-ok is eleve békés szándékkal jöhetett volna, csak hát az emberek ugye....(Ha valamiben tévednék, javítson ki valaki.)
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #36754 üzenetére
Menj el felfedezni a Road to Riches segítségével. Sok pénz és Elite felfedező rang + Palinhoz úgyis kell 5,000 light year, hogy szóba álljon veled.
-
okyoky
tag
válasz
Ice_Man22 #36754 üzenetére
Parutis - Evans Port -> Medb - Vela Dock utasszállítás.
Konda, 10 db 4-5-ös economy kabinnal, 3-5-6MCr-es utasokkal. Pajzs nem kell, chaff launcher, heat sink launcher kellhet Scan elhárításra. 40-45 perc a repülési idő, én olvasni szoktam közben. Amúgy tuti G5-ös materialokat is adnak a pénz helyett.Állítólag bázis Scan ellen jó az is, ha mikor meghalljuk a "Scan Detected"-et Celeste kedves hangján, kiengedjük a hardpointokat. Hogy mennyire működik, nem tudom.
-
Cooper911
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #36747 üzenetére
Chieftain és kategóriája nem alkalmas thargoidvadászatra, max a scoutok ellen használható. A Corvette már egyértelműen jó választás
Fegyverzetből nincs tuti befutó. Mindenki az ízlése és játékstílusa alapján fitteli fel a hajóját. Pl. én full MC párti vagyok (Corvettemen csak az van), de a pajzsok miatt néha használok energiafegyvereket is. Eleve az Aegis fegyverek kimondottan a Thargoidok ellen lettek kifejlesztve és igazából ott fejtik ki a hatásukat. Ha ez a cél, akkor itt válogathatod össze a felszerelést. Másik fontos szempont, hogy váltogatni fogod a fittet (hacsak nem célhajónak építed a Corvettet), amihez kelleni fog pár száz milla, hogy meglegyen a váltás felszerelésed is.
-
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #36266 üzenetére
" Nemtudom, hogy mi van de igy nem lehet wingbe jatszani es nem tudom, hogy miert csinalja. Nektek csinalt mar ilyet?"
Nekem meg a multicrew-el van gondom a Beyond óta. Ha beültetem a második karakterem az anyósülésbe, minden rendben van. Ha feloszlatom a multi crew-et, akkor ki is száll, ahogy azt kell. De ha én arról a helyszínről nélküle állok odébb, már csak úgy tudom újra meghívni, ha előbb teljesen kilépek az ED-ből(csak a menüig nem elég). Gondolom azért, mert onnantól kezdve már nem ügyel arra, hogy egy instába tegyen. Ez néha nagyon bosszantó, de egy ideje már készülök rá: Nem csak egyszerűen disband-ot nyomok, hanem automatikusan ki-be lépek egyet a játékból, és így legközelebb újra meg tudom hívni. Egyszer. Aztán megint ki-be.
Hogy mit meg nem tesz az ember azért a + pöttyért! -
Cooper911
senior tag
válasz
Ice_Man22 #36266 üzenetére
A második esetnél be volt fogva az USS?
Amúgy vannak furcsaságok múltkor ingáztam két állomás között és az egyiknél 1Mm-helyett már 10Mm-nél beadta a safe disengage feliratot és ott kilépve a bázis mellett jelentem meg a szokott módon.Szerk: Ja és ez nem egyszeri eset, hanem annál az állomásnál mindig ezt csinálta.
-
pcnet
addikt
válasz
Ice_Man22 #36129 üzenetére
CMD névnél is csak az első 3 karaktert olvassa be.
Patch után első este nekem is max 100 itemes voltak a tárolóim. Másnap reggel láttam, hogy nőtt. Azt hittem éjszaka emeltek rajt, de akkor én is a bugba futottam bele. Olyan is volt, hogy felvettem materialokat, de a tárolóban nem növekedett a számuk. Ha átléptem ship cargora majd vissza materialra, akkor frissült. Nálam még ugrásnál van bug, de lehet csak ablak beállítás gond, mert játék közben sokat ALT-Tab-ozok. Mikor beugrok egy rendszerbe, full gázzal rohanok a csillag felé, pedig már ugrás előtt, mikor elkezdődik a visszaszámlálás, nullára veszem a gázt.
-
42861
senior tag
válasz
Ice_Man22 #36126 üzenetére
Tehát akkor nem álmodtam én se. Bolygófelszíni kapirgálásnál vettem észre az este folyamán, hogy minden raw materialnak csak 100 férőhelye van. Wifin futott az Xbox akkor. Visszaraktam kábelre, visszajöttek a tárolók is. Nem mondom, hogy összefügg a kettő, de azért érdekes..
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #35341 üzenetére
"Befognam felfedezo hajonak." Az eddigi infók alapján nem igazán lesz felfedező típus. Kimondottan combat hajónak készült.
(#35342) CactuS
Üdv újra köztünk!Jelenleg az utasszállítás a legjobban kifizetődő megoldás. Csak economy kabinokkal felszerelni a hajót és kiválasztani egy szimpatikus rendszerpárt, ahol gyorsan felküzdöd a repudat alliedre. Innentől sorban jönnek a több milliós megbízások.
-
Vesa
veterán
válasz
Ice_Man22 #32379 üzenetére
Nem rosszak, csak picit a klasszikus háromszög formát lehetne még fejleszteni.
Ezek itt concept art-ok (bár nem csak hajók), de Ilyesmi látványt szívesen látnék egy űrszimben (és most felébredtem):
Alien Ship Planet 1 Alien ship Planet 2 Science Ship Alien Planet Space Ship Industrial planet Alien World Crashed ship Nice Nice 2 -
grHawk
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #32274 üzenetére
Nem kell vészjósolni, vagy ha igen, azt már megtehették volna mások is. Én a megjelenés óta követem ezt a topikot és hidd el, voltak itt már durva viták, ez közel sem volt az. Egyébként az Open-Solo, Elite-SC, Powerplay jó - Powerplay rossz, van jövője az Elitnek - nincs jövője az Elitenek, és társai témák mindig is több vehemenciát hoztak ki mindenkiből, akit kicsit is érdekel a játék. Ez nem feltétlen rossz. A vitának van helye egy fórumon, hiszen benne van a definícióban. Nekem nincs bajom azzal, ha valaki Solozik, de voltak itt olyanok, akiknek volt, és az gerjesztett ízléstelen vitákat. Én egy szóval sem szidtam a Solot, sőt, ha bárki visszaolvas láthatja, hogy kifejezetten ajánlottam is. Itt most arról volt szó, hogy egy új játékost mire buzdítunk.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #32015 üzenetére
Konkrétan pihentem. Ültem a székben, maximumig hátradöntve és félig aludtam, félig rá-ránéztem a monitorra. Egyszer csak hallottam, hogy megszűnt az alapzaj, arra lettem figyelmes, ugye a thargoid EMP. De itt a videó.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Ice_Man22 #31824 üzenetére
"Mert en furcsallom, hogy a betaban is a cutterembe ulok es onnan indulok ahol a normal szerveren hagytam a hajot."
Az aktuális, vagy 1-2 héttel ezelötti szerver mentést szokták átrakni a beta szerverre, ha a mentés óta nem játszottál vagy ugyanoda tértél vissza akkor a beta-ban is onnan indulsz. -
to.ca
tag
válasz
Ice_Man22 #31671 üzenetére
Arra kiváló lesz (meg kereskedő rang húzásra).
Mondjuk, én pont fordítva csináltam: a Corvette-tel lőttem össze a Cutter-re valót. Úgy talán kicsivel élvezetesebb.
Amúgy méltánytalan a Cutter-t savazni, megfelelő upgrade-ekkel: FSD, thruster, PP, shield (a sorrend is ez, kb.) kiváló hajó arra, amire való. Corvette-tel se áll neki józan ésszel senki kamionozni, bár lehet vele, csak minek?
És ne feledkezzünk meg arról se, hogy - bár kinek a pap, kinek a papné - a Cutter szép.
Engem mondjuk idegesít a cockpitben az az otromba tükröződés, sokszor olvashatatlan a HUD.
De leginkább az a kellemetlen, hogy még utazás közben is állandóan résen kell lenni, mert SC-ben olyan lomhán fordul, hogy nyélgázon simán lekoccolhatod a csillagot tankolás közben. Más hajónál ilyen problémám nem volt.
De a Cutter jó. Mondom ezt kevés tapasztalattal, de sok tuninggal a hátam mögött. -
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #31658 üzenetére
"Anacondat corvettet siman leszedek a cutterrel (NPC ket). Egy vulture vagy egy imperial eagle.... nah naluk mar erzik a hajo manoverezo kepessege... Jartam mar ugy hogy egy vulture kilovesere el kellet hasznaljam az osszes! toltenyemet"
-
Na látod, egy Corvettel ez sem gond. FAOFF+boost+lefelé thrust-al(no meg persze egy jófajta ötös, 141%-os dirty drive tuninggal úgy fordul, hogy még egy imperial Eagle sem tud kimászni a látótérből. Manapság harcra a Corvette vitathatatlanul, és kimagaslóan a legjobb hajó a galaxisban(ezért nem mernek a thargoidok sem előmerészkedni)
-
-
to.ca - "Annyit én is érzek, hogy nem lehet lelőni a pajzsot róla. Ellenfélként nagyon kellemetlen volt, igaz, ez inkább csak CZ-ben volt így, amikor még páran nekemestek, amíg a Cuttert hámoztam"
-
Furcsa, én eddig inkább azt tapasztaltam, hogy egy "CZ-s" Cutter, vagy Corvette alig tud valamivel többet, mint egy "konda classic". Igazi csemegének számítanak. Bár az is igaz, hogy utoljára a másik karakterem felfuttatásánál CZ-ztem asszem még januárban, és akkor is FDL-el, de ezek a nagy gépek semmilyen gondot nem jelentettek, pedig az FDL-en csak 4-es MC tuningok voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged