- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Továbbra is durván levan húzva a drop rate szerintem.
Utóbbi napokban semmit nem nyitottam el mèg a season xp packokat sem,ma ledaráltam este a maradèk xpket így kész a szezonon.90*2 packbol de bruyne és rodri dupli...
4 napja minden sbc packot kiraktam és div1 reward plusz season packok 89*7 pl schlotterbeck zentner volt a csúcs mellè 5db gold lap...
35db nagy oackom volt mindennel együtt ezekből jött össze Gittens,zentner,grimaldo, schlotterbeck,amiri,svanberg illetve egy 97 harder aki elvileg 2.8 millát èr de hasonló árèrt inkább olise vagy musiala vagy wirtz jött volna èn nem játszatok csajokat bár lehet vele kivètelt teszek....
Francia ès angol tots alatt is láttam hogy nemtudtam a felső sorból csak max 1 embert nyitni az alsó kèt sort szinte vègig beadta voltak akiket 4szer is..mindegy ezt a hetet vègigtolom kajakra mert Bayernes vagyok hátha bead valakit a csapatból aztán èv vègèig funolok a csapattal olasz spanyol nekem már èrdektelen lesz.Season vègèn kivettem Riberyt borzasztó állat lap lett...főleg hogy camban is lehet használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest