Új hozzászólás Aktív témák

• Gondoltam kipróbálom az új részt ea play proval. A rush mód érdekelt. Hát a helyzet ugyanaz. Annyi hogy a delayt megemelték. Min 1 másodpercre. A kedvencem a 11es. Régen 1000ből 1 szer ment pirosba. Most zsinórban 5. Megnyomom időben.majd puff pirosra vált egy kicsivel később. :) Rushban üres kapura kapásból nem lehet bepasszolni. Ja rush. Tök jó. Csak nincs chat. A bekiabálások 4 db száma szánalmasan kevés és értelmetlen. A community észbeli szintjén hűen tükrözi, hogy ha nem maradsz fixen hátul, akkor mindenki előre rohan, miközben az emberelőny semmit nem számít elől olyan szarok a passzok. A hitbox ugyanaz mint tavaly. Teljesen lenyegtelen mit csinálsz. A rewardok nekem még 25k feletti eladhatatlant nem dobtak. Eladhatóba egy 89es fodder volt a max. A menü rövid időnként összeomlik. Ha ez nem megy , tényleg nem tudom mit várunk. A taktika érdekes, de valszeg ugyanaz mint tavaly, csak előre beállítva. A szögletek beállítása szánalmasan kevés. Gyakorlatilag nincs olyan része ami ki lenne dolgozva. Aki erre pontot költ, az merénylet a játék ipar ellen. Ja a friendlys végre nem limitált, bár mintha egyszerre játszanának az egy masodperces delayesek és az 5 ms arcok. :C

Új hozzászólás Aktív témák