Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Megint csak nem a kirakással van a gondom, hanem hogy minden rohadt ellenfélnél ő van. Hogy ennyire ne legyenek "kreatívak" az ellenfelek. Van húszezer lap, naponta jön új játékos SBC, mégis mindenki kezdő 11-ében ő van. Mindenkinél! Kivétel nélkül. Egy meccset nem lehet úgy elindítani, hogy ne lássam a képét, pörögjön/forgolódjon vele az ellen, meg reboundoljon minden labda vissza hozzá amit Petit-vel vagy Koemannal vagy bármilyen 99 def statos játékossal szerzek meg. Tőlem lehet 100-as overallú is, akkor se fogom betenni. Hogy focis játék, de 10/10 meta játékost hajszol, nem pedig személyes kedvencekkel próbálja meg tolni, vagy egy kicsit élvezhetőbbé tenni. És ne mondjuk már azt, hogy ennyire népszerű labdarúgó lenne. Egy kibaszott Barcoláról beszélünk
nem Maradonáról, Romárióról, Tottiról vagy Costacurtáról (most direkt írtam olyanokat akik egy Barcola helyett benne sincsenek). Mert ha Barcola helyett egy szardarab lenne ott, a neve az lenne hogy Shit, és francia zászlós lenne, akkor is ugyanennyi ember játszatná. Ez az ami hányinger. Engem ez mindennél jobban idegesít. Semmi köze a focihoz, annak szeretetéhez vagy a csapatépítéshez. Konkrétan ott tartok, hogy először utáltam meg játékost egy játék miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest