Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubuska10

senior tag

válasz gjoe #10531 üzenetére

Megint csak nem a kirakással van a gondom, hanem hogy minden rohadt ellenfélnél ő van. Hogy ennyire ne legyenek "kreatívak" az ellenfelek. Van húszezer lap, naponta jön új játékos SBC, mégis mindenki kezdő 11-ében ő van. Mindenkinél! Kivétel nélkül. Egy meccset nem lehet úgy elindítani, hogy ne lássam a képét, pörögjön/forgolódjon vele az ellen, meg reboundoljon minden labda vissza hozzá amit Petit-vel vagy Koemannal vagy bármilyen 99 def statos játékossal szerzek meg. Tőlem lehet 100-as overallú is, akkor se fogom betenni. Hogy focis játék, de 10/10 meta játékost hajszol, nem pedig személyes kedvencekkel próbálja meg tolni, vagy egy kicsit élvezhetőbbé tenni. És ne mondjuk már azt, hogy ennyire népszerű labdarúgó lenne. Egy kibaszott Barcoláról beszélünk :D nem Maradonáról, Romárióról, Tottiról vagy Costacurtáról (most direkt írtam olyanokat akik egy Barcola helyett benne sincsenek). Mert ha Barcola helyett egy szardarab lenne ott, a neve az lenne hogy Shit, és francia zászlós lenne, akkor is ugyanennyi ember játszatná. Ez az ami hányinger. Engem ez mindennél jobban idegesít. Semmi köze a focihoz, annak szeretetéhez vagy a csapatépítéshez. Konkrétan ott tartok, hogy először utáltam meg játékost egy játék miatt.

Új hozzászólás Aktív témák