- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
EA's hit #1569 üzenetére
Ezek random adtak csomagokat, mert elég furcsa, hogy ennyi időt kellett várni ezekre. Valamint többen jelezték, hogy a 23-as részt régóta nem is indították el, mégis kaptak rewardokat, ráadásul nem loan Hero packokat. 😆
Szerintem az történt, hogy nem tudták megoldani ezt az egész témát, ezért véletlenszerűen kidobáltak embereknek különböző packokat, hogy akkor most már "kussolh@ttok", mert tessék, itt van nektek, amit vártatok, kiosztottuk. De jaj véletlenül ezt is elb@sztuk. 😆🤕
Talán megkapjuk a jogosan járó többi rewardot is, de kompenzációt ne várjunk ezektől. -
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #1381 üzenetére
hát... ez igaz
Amúgy tényleg nem tudom nálad mi van ennyire elsz@ródva.
Az biztos, hogy sokkal érzékenyebb a játék a kapcsolatra, mint korábban. Eddig is volt, hogy ugyanaz a csapat egyszer átment kreténbe, máskor meg jól működött, de ez most még inkább így van. De hogy nálad ez miért állandó, azt nem tudom.
Ami biztos, hogy védekezni teljesen máshogy kell és a legfontosabb a türelem. Ahogy kirontasz egy támadóra, már véged is van. Vissza kell zárni és türelmesen próbálni fogni a passzsávokat, szűkíteni a területet. Egy kis hiba és már kapod is a gólt.
Persze olyan is van, hogy mindent tökéletesen csinálsz, mégis kapod a gólt
Meg a szokásos constant press... hétvégén kaptam ki úgy WL-ben, hogy az első perctől ezt nyomta az ellenfél és már a tizenhatosomnál letámadott.
Az elején nem voltam ideges, általában az ilyeneket ki lehet játszani, meg lehet kontrázni. Na itt nem lehetettNem mentek emberhez a passzaim, mindenki lelassult, a csapatmozgás megszűnt. Abban bíztam, hogy majd elfogy a stamina és akkor a végén fordítok, de k.rvára nem fogyott el... Ki is kaptam, ahogy kell, egy kikényszerített hibámból adódó góllal.
Összességében ugyanaz a sz@r mint eddig, csak máshogy. Az, hogy nálad ez állandó az viszont nem tudom miért van. Lehet valami PC-s dolog?
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #1359 üzenetére
MIntha magamat hallanám
Pont ez megy nálam is. Már gondoltam mindenre,
net,
én vagyok ennyire belfasz
megöregedtem
mindenki ennyivel jobbÉn már a DIGI re is gondoltam, hogy ennyire szar a külföldi vonaluk. Nézegettem a routerem, de minden más game OK.
Maradt a FIFA, valami nem okés a gaméval.
Nézegetek youtube videókat gameplayről, teljesen más, mintha más játék lenne.
Ami a leg érdekesebb, hogy 2 fiók van a PS-en. A fiam 11 winnél állt meg WL ben, mert ennyi elég volt neki. DIV5 ben van, mert nem akar feljebb menni. 10 meccséből 7-8 at nyer.
Játszok a csapatával , ami 1db Messivel jobb az enyémnél, az Ő profiljában,
és olyan mint a streamereknél. Ég és föld. Mozognak a játékosok, lehet játszani, támadást építeni, aránylag védekezni, viszonylag jó a play.
Játszik Ő az enyémmel, azt mondja szar a csapat, senki se megy sehova, mindenkin ólommellény, stb. És ugyan az a net, ugyan az a PS, minden , még a szék is ugyan az.
Na most akkor? -
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #1362 üzenetére
Hát nem tudom. Persze kérdés hányszor jön gold common csapat... Én csak azt láttam, hogy ha wl-en midnen faxa ikont játszattam (persze ez azért túl erős csapattá tett), akkor röhejes dolgok történtek. Gyakorlatilag Ronaldinho szinte minden labdát megtartott. Szerelhetetlen volt. Pedig amúgy realitás talaján maxos csapatok ellen mentem. Ilyenkor még nagyon sokat segít a pay to win. Nem kell vele nagyon tudni. Elég a közepes tudás.
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #1359 üzenetére
Nem tudom hanyad osztályban vagy, de pl én asszem az 5. Végén vagyok, de kb 10ből 9 olyan csapat jön, aki paypal fc vagy kereskedett. A mákos lehetoséget azért nem mondom, mert a szerencse ilyen szibten nincs. Van dijk, plusz egy fél millás lap, plusz mindenhova a legjobb kb 100k-s opció. Kb milla másfél milla értékkel jönnek. Na most ezek ellen biztos lehet egy bitang jó nettel, jó reflexel, jó tudással, de ha közép szerű játékos vagy, már pedig itt kegtöbbünk az, akkor kb esélytelen vagy. Vagy beleölsz egy misit, vagy grind grind és idővel ezek a költések elértéktelenednek. Sajna ez ilyen. Lehet magyarázgatni, hogy így védekezz vagy úgy. Ha a labdát még akkor sem szerzi meg a játékosod, amikor 10 centire van tőle a labda, vagy blokkolás helyett inkább felemeli a lábát, akkor addig hiába védekezel jól, akkor is a kulcsmomentumban alul maradsz. A sokak által emlegetett second man press is. Nekem egy csomószor nem letámad, hanem elfut. Valszeg be sem veszi a játék. De pl az irányított indítás is néha egy másodperccel később
történik sokszor. Szóval mit várok. Az a kérdés, hogy 90 perc alatt 4et kapsz jó védekezéssel vagy 10et rosszal. A támadás viszont kb ugyanez csak fordítva. Ha neki rásegít a gép, a tiéd fél másodperccel később reagál, akkor ha rád rongyol akkor szerelni fog. A fociban az ér sokat, ha utolsó pillanatbab tudod melőlük elpasszolni a labdát, mert akkor kimozdulnak a helyükről. Ha előbb csinálod akkor alibi passz. Sosem lesz helyzeted. Ha később, akkor meg elveszik. -
stilo18
addikt
válasz
EA's hit #1359 üzenetére
Védekezés:
Én folyamatosan ráhívom az ellenfélre a csapattársam, azzal a játékossal amit én irányítok, meg próbálok minél jobban helyezkedni..
Vagy próbálom hátrébb szorítani, vagy cuting pass lineozok, vagy szimplán besegítek a ráküldött játékosomnak a védekezésben...
A O szerelést nem nyomkodom random, mert ugye lassan áll vissza a védő rendes poziba, sebességre...
Inkább hátrálok ha úgy van, aztán egy frankó kontrából lehet gólt szerezni, támadást építeni...Támadásnál kapu előtt meg használd az L1, R1-et ...kicsit szokni kell, de szerintem nagyon hasznos...főleg ha jó dribblinges támadód van....
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #1210 üzenetére
A röhej az, hogy én pld. 20-as ping alatt nem is indítok meccset. Álltalában 16-18 között szokott lenni, de ugyan úgy hátrányban vagyok a németek, lengyelek ellen, vagy akárki ellen, ha úgy dobja,
Kipróbáltam, hogy bementem olyan meccsbe, ahol ilyen 30-35 ös pingek voltak, és pont ugyan olyan volt, mint a 15 ös pingel, csak itt mind a ketten vakon voltunk. Mondjuk így legalább kiegyenlített volt a meccs -
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #1206 üzenetére
Ne húzd fel magad. Van, akinél 8ból 8 véletlen. Van akinél nem. Mindenki abban hisz amit akar. Viszont igazából teljesen mindegy, mert ez akkor is ennyit tud. Ha erősek lennénk nem játszanánk, csak pl én kitartó típus vagyok, és nem akarom el hinni, hogy ez ilyen. Biztos bennem van a hiba, de valahogy még az anomáliákra (pl.8/8) azóta sem kaptam jobb magyarázatot. Egyelőre keresem azt, hogy hogyan lehet védekezni ebben a csodában. Ok, hogy lecsavarták az auto tacklet, de nekem a szerelés gombbal sosem szerelt jól. Persze lehet rosszul nyomom, de fél másodperccel előre (kb ennyi idő után szerel) sosem tudom előre, hogy mikor lesz ott a labda. Ha meg ugye elrontom, akkor meg gól, mert a másik védő legtöbbször ellenkező irányba, a labdától távolodva mozog. Szóval ja. Elég esélytelen. Amúgy az itteni ügyes játékosok sűrűn nyomjátok a team press gyors beállítást? Azzal általában könnyű labdát szerezni, és ha rushol az ellen, akkor jó használni, de pl molnar gabonal sosem látom, hogy nyomkodná,de közben meg olyan mintha igen várom a prok válaszát. Na meg kinek milyen pingek vannak? Nekem tavaly 28 kb most 38... Biztos a föld mozgásával távolodtam a szervertől.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #1189 üzenetére
én bármit el tudok képzelni erről a játékról meg az ellenkezőjét is.
De mondjuk a hétvégi könnyebb rivalsnak azért lehet magyarázata, hogy akik az adott divben a jobb játékosok, azok inkább wl-eznek nem rivalsoznak hétvégén, kedden szerdán meg azért nehéz mert pont ezek akkor játszanak hogy meglegyen a rewardhoz szükséges win.
De abban van valami, hogy teljesesen megmagyarázhatatlan "forma változás" van akár egymás utáni meccseken is.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
EA's hit #1121 üzenetére
A játékosok nevei tudtommal FIFPro licenszet igényelnek, amit nem lehetséges kizárólagosan vásárolni, így manapság már nincs olyan focis játék ahol kamu játékos nevek vannak (vagy csak tényleg valami legalja játék mobilon). Így kellene eljárni minden licensz esetében, én így gondolom. De a lényeg átjött, és így gondolom Én is. Fontos a licensz, de engem személy szerint nem kárpótol, viszont azt is tudom hogy Én a kisebbik réteghez tartozom.
Az pedig hogy mindig az eFootballhoz van hasonlítva, az egy dolog miatt van, még nincs más amihez lehetne. Szerintem ennyi bőven belefér, amikor egy játék hibáiról/hiányosságairól beszélünk. A két játék ugyanannak a célközönségnek szól, de még is mást kínál. Ha itt nem lehet semmi másról beszélgetni csak a Packokról, akkor elnézést hogy belepofáztam.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #1055 üzenetére
Én a héten nem fogok bele az biztos. De még pont is kb 800 van. Div 8 és nem tudok tovább menni. 1w 1l sorminta. Minden meccsen több a helyzetem, lövésem de gólt alig bírok rúgni. Ellenem minden kapus parádézik.
Loveseknel van valami beállítási lehetőség? Rendszeres hiba a lövés ereje. Kidolgozom az akciót és a 11es és ötös közti területről rendszeresen a lövés olyan erős mint egy hazaguritas. És az a baj nincs benne logika mikor miért ilyen. Van hogy hosszabban nyomom és akkor is, máskor meg ez miatt kivagja még a stadionbol is a labdát. -
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #1055 üzenetére
ha nem megy az első gondolatból való gólszerzés, helyzetkialakítás, érdemes inkább járatni, tartani a labdát, nem kapkodni, használni a manuális beindítást, valamint a játékos odahívást a labdáshoz (l1/r1), az ellenél mindig könnyebben belehibázik a védekezésbe, mint a labdatartó játékos, ha nincs nagy nyomás alatt.
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #1052 üzenetére
Ha nem visz tovább az ideg, akkor talán érdemes leállni és máskor folytatni. Van ilyen, hogy annyira szar a kapcsolat és annyira rossz szerverekhez kapcsol folyamatosan a játék, hogy teljesen esélytelen. Máskor meg hirtelen elkezd működni minden.
Ez a része továbbra is totál szerencsejáték.
Kívülről persze könnyű okoskodni, általában engem is elkap ilyenkor a gépszíj és inkább végigtolom idegből, minthogy félretegyem. Mondjuk ilyenkor érem el a legrosszabb eredményeket
Talán érdemes várni csütörtökig is, akkorra több embernek lesz meg a pont és talán hígul is a mezőny -
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #1050 üzenetére
milyen formációt, taktikát használsz? 4-4-2/4-3-2-1 nagyot megy idén eddig, érdemes az elején ezeket erőltetni
a védekezéshez: minden eddigi résznél nehezebb, és minden eddiginél érzékenyebb a kapcsolatra a játék. Ajánlott minél jobban használni az egész csapatot védekezésnél, minden eddiginél kevesebbszer kimozgatni a CB-ket, szélső védőket, mert esélytelen utolérni bárkit is, ha már lefordultak rólad. Valamint támadásoknál ha van terület, meg a boxon belül erőltetni a controlled sprintet -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #1038 üzenetére
nem mondanám, hogy csak a pro-k nyomják.
Az első meccsen viszonylag simán kikaptam, aztán egy hosszabbításos, 120. percben lőtt győztes góllal kiszenvedős win, utána meg nagyjából már a szokásos. Kicsit nehezebbnek éreztem, de nem teljesíthetetlennek.
Mondjuk rá is voltam stresszelve, mert tavaly buktam az első kvalit.
Továbbra is kikapcsolt crossplay mellett játszom, nem tudom ez előny-e vagy hátrány -
Digestive
veterán
válasz
EA's hit #900 üzenetére
Mert az RTTK lapja miatt nem lehet majd nyitni egy hétig.
Viszont rengetegen fogják a kezdő csapatokba használni. Második leggyorsabb CB az olasz ligában. Evolutionsba is berakható. Francia hibrid csapatba is jó. Szóval viszik majd a napokban, mint a cukrot és nem lesz utánpótlás.
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #883 üzenetére
Nálam a mostani egész jól bírja, már túlélt egy-két földhözcsapódást is (khm
). Valami zörög benne, de nem vettem észre hogy ne működne megfelelően. Mondjuk összesen nekem is már ez a harmadik mióta megvan a PS5 és abból csak az egyik volt az ami az én (pontosabban a FIFA
) hibájából halálozott el
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #743 üzenetére
Az, hogy fociban kiből lesz világbajnok, nem az dönti el ,hogy ő maga milyen focista, hanem, hogy hova születik.
1 ember nem tud VB-t nyerni, kell egy csapat.
Teknős sose lenne világbajnok ha román, vagy Puskás se lett világbajnok, pedig .....
Az meg, hogy a sportdiplomácia, a biznisz, a korrupt fifa, és pénztőmők épp mit akarnak, az se a tudáson múlik.
De hagyjuk is a flamet, nem csak nézni kell a világot, érteni is
Ettől még Messi korszakos player, senki se vitatja, csak ne felejtsük, hogy a korszakon osztozott, ennyi -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #610 üzenetére
Tippelem, de szerintem később esetleg Evolution vagy hasonló módon fejlodhetnek, fejleszthetoek lesznek.
Amugy meg egyszerűen farmolhato objektív XP és pakk.
Csak amit ezekben utalok az hogy nem a kedvenc mezben játszok, és amit építek csapatot az még egy percet nem játszott mert a sok objektív miatt mindenféle osszerakott szarral tolom.
Na azért jól indult a napom -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #591 üzenetére
lemértem, 4 perc
Viszont nekem van egy idegesítő problémám PS5-ön:Csak nálam van az, hogy néha kimaradnak "képkockák"? Nem szaggatás, nem lassul be, simán csak ki-kihagy.... rohadt idegesítő.
Ha ez az új extrahiperszuper hypermotion miatt van, akkor ez elég kemény lesz... -
mr.dana
aktív tag
válasz
EA's hit #533 üzenetére
Ez mi a tökömért kellett ??
Nyugodtan elfelejthetnék az ilyen hülyeségeket .. De a női playerek belekeverése is rohadt idegesítő....
meg még amit rohadtul utálok a fifában vagy miben , hogy van pár játékos aki valamilyért mindig extra ..
most nem Mbappe re stb gondolok , ha nem pl egy ilyen Danjuma gyerekre .. 81 es lap - azt ilyen 12K v több körül megy - az életben meg egy zéró játékos -- Tavaly is volt vmi SBC lapja még az elején - boldog boldogtalan azzal jött szembe .. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #464 üzenetére
most megy, köszi.
A béta tesztelők már egy ideje tolják és náluk már van coin, nyitottak jó pakkokat stb.miro: én még a fifa pontokat nem akarom nagyon elverni. lehet nyitok egy két pakkot, de inkább lehet draftra megy. Vagy később valami jobb promóciós csomagra.
Tavaly is kb két hét kellett és jöttek a jobb promóciós pakkok. -
gjoe
addikt
válasz
EA's hit #456 üzenetére
Ezt én sem értem. Én az első kettő után abba is hagytam.
Majd péntek este nekiállok sb meccseknek bronz csapattal. Letudom vasárnapig a 25 meccses bronz objektet. Majd vasárnap jön 22000 coin és 2 rare player pakk.
Remélem tényleg 2*4 perc lessz az sb.
Jól látom amúgy, hogy most majd 6 win kell a wl kvalihoz? -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #446 üzenetére
"fogalmam sincs, mibol lesz itt csapat
"
Most én is így vagyok vele
51 játékos van a klubban, egy csomó lapot beleszórtam a foundations SBC-kbe, amikből persze semmi értelmes nem jött
A IV-V-be bele sem kezdek szerintem, megvárom most már a játékot, addig feleslegesnek tűnik ezt nagyon komolyan tolni.Persze vehetnék egy bronz packot és elkezdhetném minimális haszonnal eladni a lapokat, de kinek van ehhez kedve
-
eM'82
addikt
válasz
EA's hit #446 üzenetére
Founder cuccok után (mez+pontok) lehet grindolni a gólokat/passzokat SBben.
Pl.: founder Home mezt aktiválni, full ezüst 1st owner játékossal. Egyszerre több küldetést ki lehet majd farmolni.Egyet nem tudok, hogy mivel PS-en péntek hajnaltól érhető el, így maradjak fent hajnalozni, vagy reggel kezdjek bele szabim alatt?... lehet is-is lesz belőle
-
törölt tag
válasz
EA's hit #412 üzenetére
"Persze, értem én, hogy Pelé sem focizik együtt a valóságban Messivel"
Ez csak 1 példa a számtalan többi közül, ami nem realisztikus, de a játékban mégis elfogadott. Ezerszer megfutottuk már ezeket a köröket, nem kezdem újra sorolni.
Női focisták kerülnek bele a játékba, nem mesehősök... Nem gondolom, hogy ennek azt kéne jelentenie, hogy innentől bármi mehet.
Az, hogy nem mindenki ugyanott húzza meg a határvonalat és ez már nem fér bele neki, az abszolút érthető.
De az már nem, hogy akkor panaszkodás helyett miért nem szavaz a pénztárcájával.Ha elegen nem vennék meg a játékot emiatt, akkor fogadni mernék, hogy még év közben belekerülne egy olyan matchmaking opció, hogy akarsz-e kevert csapatok ellen játszani...
De nem, inkább picsog meg gyűlölködik mindenki, miközben rendeli elő a játékot meg várja reszketve a web app startot."Összességében ez a húzása az EA-nek sokkal többet fog ártani a női foci megítélésének, mintsem használni."
Ezzel abszolút nem értek egyet. A játékkal kapcsolatos fórumokon meg twitter oldalakon eleinte sok idióta fog gyűlölködni, de ezeket egyrészt el lehet kerülni, másrészt aki évek múlva sem szokja meg ezt a játékban, az remélhetőleg ki fog kopni úgyis előbb-utóbb.
Hosszabb távon egész biztosan inkább előnyös lesz, hogy ennyi új emberrel ismertetik meg őket. -
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #405 üzenetére
pláne, hogy Mbappet biztos nem lehet majd mert vannak egyéb kritériumok. Pl. max 81-es pace meg ilyesmi. Nyugodtak lehetünk ezzel a komolyabb j(értve ez alatt akik tényleg grindolják a játékot) játékosok biztos nem jutnak előrébb - de persze ez csak eddigi tapasztalatokon alapuló rosszindulatú feltételezés, lehet jó lesz
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #403 üzenetére
amennyit levágtam belőle bizonyos feltételeknek megfelelő játékost objektív feladatok útján fejleszeni tudsz. Werner 81 talán és abból tudsz csinálni 84-es első körben ha játszol vel 5 meccset meg rúgsz 10 gólt (csak példa nem tudom de ilyesmik voltak)
Vagy cb-nek lehet + pace meg def. Ilyesmi. Kérdés megéri-e majd a "kínlódást" vagy mire sikerül fejleszteni már nyitsz 10 jobb lapot
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest