- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave #9215 üzenetére
Ugyanez, csak én meg ráadásul -3-ba álltam zsinórban 3 vereséggel, és azt követően dobott egy red Fekires minimum 13 wines játékost, az egyik legjobb ellenfelem volt valaha, minden passzsávot fogott, szinte csak a kapusával nem cselezett, ki is kaptam.
Dybalanak hála legalább meglett a 9W a legutolsó meccsen.
-
thebigK
addikt
válasz
Woodslave #9215 üzenetére
simán lehet hogy 1-1ben volt, vagy most kezdett, vagy lehet hogy mondjuk 3-2vel állt, azért hétfő-kedden a nap bármelyik időpontjában nem biztos, hogy már kapni fogsz tökugyanolyan stattal állót, mint te, főleg hajnalban. Tegnap egy haveromnak segítettem be, 1-10el állt, mondta, hogy kéne pár win, meglett ott is a 9 azért, de az utolsó meccsek valamelyikén én is kaptam piros fekirest, pedig akkor állhattam nála talán 6/7-10el, ez ilyen, néha meg kell verni a jobbat
A picket meg nem kell túlagyalni, tegnap twitchen is egy csatorna chatjén ment a sírás rívás hogy 9-11winből nem jön semmi. Hát, azért abból ne is kapjanak az emberek hetente milliós lapokat rendszeresen, kicsit elcsúsztak az elvárások, mindenki minden rankból, pakkból, pikkből a milliós lapokat várja, kicsit irracionális dolog ez. Értem én, hogy szar a játék, meg szar a pack weight, ez tény, de azért maradjunk a realitás talaján, régen sem volt ez jobb ,egyik korábbi részben sem (futties promokat ne vegyük ide) -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #9211 üzenetére
Na ezért most Nekialltam inkább joselunak.
Bár most este nekem nem adja. 83x20 és 1db 85 a többi 83,84.
84x7 85os 1db többi 84.
Nem is nyitok este többet.
Napkozben viszont jött barella is. eddig szinte az összes tots moment seriea megerkezett.
Akinek seria a csapat alakul annak pulisic ajánlott. -
toxicjew
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #8919 üzenetére
És ha berakja valamelyik nagyot akkor többet is. Ez így elég vicces. Twitteren láttam már olyan pikket ahol r9, pele meg még valamelyik több millás lap volt.
Meg néha ellenfeleknel látni hogy vannak szerencsés klubok. Mint itt Dávidé.
Volt ellenfél wlen ahol r9, pele tots dembele, gullit és hasonló top lapokból állt a csapat. -
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #8917 üzenetére
Nem értem, mi bajotok van az ikon pickkel, nekem ww Raúl és fs Seedorf jöttek tegnap
Szánalmas, hogy május végén még mindig 88+ picket raknak be, meg hogy még mindig a nevetséges wildcard lapok vannak benne, és nem a golazo ikonok. Meg az is vicc, hogy a 4 promoban ami nyitható belőle, volt vagy 80 féle lap, de az összes ilyen pick ugyanazt a 20-25-öt dobálja be újra és újra. Ww Raúl kb. mindegyikben ott van, de fs Puyol, fs Seedorf, ww van Basten, ww Owen, van Nistelrooy, Bergkamp, és nem is sorolom tovább. Toty lap csak nagyon elvétve, és akkor is garantáltan Zola, fs-ből Puyol, Seedorf, Nedved, birthdayből meg max. Larsson és Keane. Nevetséges.
-
tenaijo
tag
válasz
Woodslave #8819 üzenetére
Az új kickoff glitch hasonló, mint tavaly:
Passz+indítod a középkezdést végző játékost -> 1kis passz kifele/hátrafele -> majd azzal a játékossal felpöccinted a fullback-nek (xbox kontrolleren X dupla tap) -> mikor a levegőben van a labda, csutka erővel előre/középre vered a fulback-kel RB+X kombóval az elején beindított csatárnak. 10/8 alkalommal fixen a lábán landol a labda a védők mögött. Magyar versenyen is használták a bohócok nemrég.Amúgy igen. Végigszlalomozik, mert ÁLL mindenki a pályán... Sajnos már tavaly is hasonló volt, controlled sprint ide vagy oda.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #8807 üzenetére
Tudom, hogy nem kotekedtel. Te nem vagy
kötekedő típus.
Azt én sem szoktam, csak túl sűrűn vagyok szarkasztikus ami sokszor másoknak nem esik le. Na meg írásban nem túl jó dolog.
A rivals meg tényleg értelmezhetetlen.
Múlt héten vertem szarrá div4ben egy srácot. Olyan volt mintha valami amatőr ellen kb div10 szint játszottam volna. Következő meccsen meg engem szopattak így.
Na az meg mintha valami elit játékos lett volna.
De kb ő is azt érezte én milyen amatőr vagyok.
Na meg évek óta nem tesznek semmit a rohadt gliccsek ellen. Ez is idegesítő mikor jobb vagy de nem tudsz nyerni mert az ellenfeled betanulta ezeket a szarokat és be is jönnek neki. -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #8805 üzenetére
Azért annyira nem tolom mint te annó, még a gyógyulás előtt.
Csak bosszant mennyire leszarja ez a cég a játékosokat, és mennyire hülyének nézi őket.
Nekik csak a bevétel növelése a lényeg és ezért mindent meg is tesznek.
Nem az bosszant, hogy nem jön a teknős. Hanem az, hogy non-stop csak az alsó polc.
De most még az sem. Előző években fele ennyi és rosszabb pakkból több tots lap jött.
Játékmenet meg trágya. Ha nem lenne szar akkor többet játszanék mint sbc-ket pakolnék.
Kvalinál amúgy sem játszottam soha végig. Hagy jusson más is be a wl-re. Legalább ott több lesz a gyengébb játékos.
Rivalst játszanék többet ha nem ez a szar rivals rendszer lenne.
Itt sajnos ha feljutsz egy szintre ami meghaladja a tudásod, akkor utána csak szopás.
Azért hianyzik, hogy nem tudsz visszább esni, ha ne vgay odavaló.
Na de jövőre kipróblom milyen ezt kívülről nézni, mert ez az utolsó rész amit megvettem. -
Amiga
tag
válasz
Woodslave #8788 üzenetére
Ugyanez van nálam. Játszhatatlan.
Ráadásul azzal fogadott a játék, hogy a klubnevem (Queens) offenzív, ezért átnevezték Squad1-re és meg is fenyegettek.
Nyitottam is egy ticketet, amiben elküldtem őket a *** anyjukba és megkérdeztem, hogy lehet offenzív a Queens, ha a hivatalos nicknevek között ott a (The) Queens. Gondolom a packluck-omat le is tekerik ezzel nullára ezek a senkiházik.
Mondjuk tökmindegy, mert úgyis kivág a store-ból. -
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave #8788 üzenetére
Borzasztó állapotok vannak minden téren.
Legyen az Bisseck vagy Schlotterbeck vagy akárki, egyszerűen nem érzem a high/high KH-ekkel a játékot. Kirohangálnak a felezőn túlra is akár maguktól, az ellenfélnek meg elég 1x megnyomnia a háromszöget és üresbe beindítja a középcsatárt a helyükre.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #8568 üzenetére
Logikus, aki jobb körülményekkel játszik az valszeg feljut azért egy darabig. 10, 9, 8 osztályban kb azok vannak, akik betárcsázós netről, néha játszanak közepes vagy gyenge csapattal és még ráadásul nem is tudnak játszani. Az eliteben meg valszeg azok, akik vagy nagyon jók és jó reflexük van, vagy nagyon jó nettel, vagy mindkettő. Na ő ellenük általában esély sincs.
-
Chalez
őstag
válasz
Woodslave #6437 üzenetére
Jó kérdés, de kipróbálnám úgy is.
thebigK szerdán 5/5 volt a TOTY kupa mérlegem. Akkor úgy döntött az EA, hogy ezt a szerencsétlent átsegíti a nehézségeken?
Amúgy sajnos igazad van egyébként, rengeteg meccsen egy egy másik oldalra átívelésnél már előbb ott van az ellenfél, mintsem a labdám megérkezne. És a full letámadással is küszködök keményen...49 leszek idén, az asszony már szóvátette, hogy olyan káromkodásokat hall tőlem, amit még nem is ismert, és borzasztóan hangzik. Mindent a pingemre fogok
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #6424 üzenetére
Erről már vitatkoztunk régebben csak nem veled. Ott a PES, ahol 1 hét alatt fullos csapatod van, ha ez kell akkor ott a pes. Úgyis sokan azt mondják gameplayben sokkal jobb. Akkor minek a fifa?
Én is kinyitottam kis millió packot, de nem fogok panaszkodni, hogy nem kaptam totyt. Ezek a játék legjobb lapjai, max július végén jönnek jobb lapok vagy 1-2 kártyából tots-kor egy közel hasonló verzió. Evidens, hogy nem fogja dobálni mindenkinek. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #6422 üzenetére
Minek? Semmi értelmét nem látnám ha ingyen dobálgatnák a TOTY-kat. Ha minden szart megkapnánk csak mert beléptünk akkor elveszne a "varázsa", hogy megkell szenvedni a lapokért. Tudom, hogy mindenki beleköt majd hogy ő grindol mégsem kap, de nem csak a 8 millás Hansen létezik a játékban. Nekem az, hogy TOTY végére kitudom rakni Saliba,Best,Zico,Bruno Fernandest meg elkezdem Daviest már megérte. Kategóriákkal jobb a csapat így mint előtte. Ilyen sbc-ket meg max Fut Birthdaykor dobnak majd ki.
Na meg idén az evokkal bőven lehet kompenzálni ha nem ad a játék. Neres,Coronado,Telles,Havertz,Saliba(amíg nincs kész az sbc) még mindig kezd. Sokkal élvezetesebb ezekkel játszani mint Hansennel vagy Putellassal. -
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #6371 üzenetére
Akkor rosszul írtam/félreértettetek.
Az sem volt véletlen, hogy ide a fórumba is rögtön beírta valaki az SBC-vel kapcsolatban, hogy rakjátok ki gyorsan, amíg még elérhető, mert ilyen "ajándékot" nem feltétlenül kapnak a játékosok. Mint ahogy te is írod, hogy nem kellene ennek ekkora dolognak lennie. (Bár ár tekintetében egy top10-es játékosról beszélünk.)
És nem véletlenül terjedt el gyorsan, és Boras sem véletlenül csinálta meg minél hamarabb, hanem azért, mert ő is érezte, hogy ezzel előnyhöz juthat, vagy pedig az adott SBC olyan valószínűséget ad egy TOTY Messire, hogy minél előbb ki kell rakni, mert ezt az SBC-t nem sokáig fogja bent hagyni az EA. Ergo mélyen legbelül azért mindenki érezte, hogy itt valami nem oké.
Mindegy, én tényleg csak a játékosokat sajnálom, mert jó focis játékot játszani, csak éppen nem így kellene a játékosbázist kezelni. Én is szívesen fifáznék, tök jó lenne, csak tudom, hogy több benne a méreg, mint a játék szeretete és sajnos a toxikusság még mindig bőven benne van a játékban.
Számomra érthetetlen, hogy az EA újra meg újra meg tudja úszni az összes hibáját.
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #6350 üzenetére
Ok, de akkor ha ez nem egy tuti glitch, miért szedte le az EA?
Ha nem glitch, és nem túlzott előnyhöz jutás, akkor miért nem maradt meg az SBC?
(Nyilván olyan értéke van Messinek, hogy "ingyen" odaadni azért túlzás.)
De az akkor sem tisztességes, hogy van egy sbc, kiírt követelményekkel, majd utána azt levesszük mert túl jó játékost dob. Aki pedig nem tudta megcsinálni, az így járt.
Nem fair.
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #6347 üzenetére
De a Messi packot is azért csinálod meg, hogy jöjjön neked TOTY Messi, azaz ugyanúgy az EA rontja el, szándékosan és rosszhiszeműen kihasználva jutsz előnyhöz.
Majd utána leveszik az SBC-t, ezáltal mások már abból ilyen nagy arányban nem tudják megszerezni Messit.
Akkor már inkább tartsák meg az SBC-t és rakja ki mindenki annyiszor, amennyiszer akarja.
A 22 elején is a red pickeket elrontották, tradeable-ök voltak, 21 végén a SummerSeason Neymar vagy mifene, ezek mind-mind a cég hibái.
Mint ahogy az is, ahogy egy weboldalt működtetnek, és van-e bármilyen glitch benne.
(Pl. amikor a srác a bkv jegyet meg tudta venni 50 ft-ért, akkor az megint csak az ő hibája, és nem a developereké?)
Itt az egész EA-re rá kéne verni az ajtót és hatalmas pereket akasztani rájuk, de hát kinek van erre pénze és ideje.
-
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #3005 üzenetére
láttam én is.
Nem is tudom volt-e már ilyen, hogy novemberben ennyi youtubertől jöjjön ki az "EAFC24 is dying" videó.
Inception, Nick, Ovvy, stb.
Krasi meg szerintem idén fog idegösszeomlást kapni
De talán még Borasnak is volt hasonló témájú videója, pedig ő azért óvatosan fogalmaz, meg hát ugye ezen az FC Pro tornán is ott van, mint szakértő -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #1063 üzenetére
Hát azért tud élvezhetetlenebb lenni. Ha a passzok még inkább nerfelve lesznek, meg a helyezkedés. Ez minden évben eddig eljött. Én azon nevettem, hogy én balga azt hittem a plusz csillió animácival, hogy csökken a lábon átmenő labda, de nem. Ugyanúgy bizonyos helyzetek azért helyzetek, mert a játékos bárhogyan tudja mozgatni a labdát. A gond, hogy a fizikát jobban kiterjesztették a védőre, de ez a másik oldalon nincs meg. Viszont ez kell sokaknak. Sok labdás dribling. Szóval érthető, hogy ezt részesítik előnyben. Csak régen még pl a szélső játékost beindítottad, arra figyelni kellett, hogy fuss vele. Erre régóta nem kell, de arra, hogy a csatár tizedmásodperc alatt irányt vált, arra reagálj 50+ ms késéssel.
-
david368
aktív tag
válasz
Woodslave #1004 üzenetére
Ezt azèrt erôsen càfolnàm, ez a csapatom pèntek este òta+ 8 ora trial, mindenki untrade, 0 fifa pont.
Coinok pedig gyûlnek szèpen, Araujot mèg megveszem jôvô hètvègèn futchamps elôtt, csak most mèg felesleges kiadnom 80k-t. Jelenleg div5-ben vagyok ès most kezdem a fut champs kvalit is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest