- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave #11246 üzenetére
"azt ne használják hogy neked jobb legyen."
Lehetnék ennyire önző, de nem vagyok
Tényleg nem, vagy nem csak rólam van szó, hanem egy teljes közösségről, plusz ez egy összetett kérdés, hiszen mindenki full kompetitívbe nyomja (én is), de azért akkor mégiscsak elveszik valami nagyon, ha a győzelmet, és az ahhoz vezető utat ez a mechanikus, egyforma játékstílus kövezi ki. Mert te élvezed, hogy így vagy kénytelen játszani? Vagy a 10-ből 7 nyert meccs feledteti, hogy ugyanazt, ugyanúgy nyomsz egy-egy meccsen?
Ne érts félre, nem személyeskedni akartam, a frusztráció szól belőlem, és itt csak a töredékét írtam le ahhoz képest, ami akkor jön ki, amikor egy-egy ilyen ellenfél jön szembe.
Nekem kell levonnom a konzekvenciát és hagyni az egészet a francba (jövőre már tavasszal sem megvenni), mert ez nem lesz jobb, sőt, a jelek szerint csak rosszabb lesz.
De választ nem kaptam: mi az 100 depth ellenszere? Uninstall game?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave #11232 üzenetére
A fizetős season pass nem elképzelhetetlen. A mobilos fifában évek óta megvan. Van egy normál szezon, ahol ugyan úgy XP-vel jutsz előre, de ha te azt szeretnéd akkor meg tudsz venni egy premium pass-t, amivel még extrább dolgokat kapsz minden szint után. Legyen az játékos, fc pont vagy bármi.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #11228 üzenetére
Dehogy lesz ingyenes, itt 70 meg 100 dollárról írnak, az EA-től pontosan ez is várható.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #11162 üzenetére
Div 9be vagyok, mivel nem játszok, és 2szer vettem a controllert a kezembe, mindkétszer nyertem, de az egyik gyerek a 85. percben lépett ki, és akkor csak 75exp-t kaptam hiába vezettem 2-3 góllal.
Tehát csak akkor érné meg energiát fektetni bele ha megkapnám a 100 EXP-t akkor is ha kilépnek, de sajna nem. Vagy ha az elején kilépnének...bár sanszos hogy akkor még a 75öt se adja ide..Mellesleg vagy épp Youtube-ozok közbe, vagy kutyát sétáltatok, vagy ebédelek, vagy akármi...20 percenként ránézek, indítok egy új meccset oszt annyi
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave #11117 üzenetére
Egy utolsó tipp, aztán nem akarok bele okoskodni...
4321-nél keress olyan taktikát, ahol 71 a depth...tudom nerfet kapott, de szerintem még mindig jól működik azért...és hátha úgy Neked is szimpatikusabb lenne az egész rendszer...(Néha cimborámmal szoktam coop -ozni, ő se szereti amúgy... mindig mondja, hogy hiányzik neki a szélső rész, a szélen mozgó játékosok....)
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave #11115 üzenetére
Én 4321-ben játszok, (az amúgy a profik által szeretett felállás) ő a balance-os középpályásom, a többiek stay back-en vannak....
Valverde high/high, tényleg kb mindenhol ott van, nem fárad, gyors, jól is védekezik, támadásban is simán lehet egy másod hullámban számítani rá... -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #11109 üzenetére
Én meg töröltem ezt a játékot.
Francia kupa reward. Mind 83as persze dupla. Mehettek a kukába.
Másik kupa 87x4 1db88as.
84x5 mind 84.
Esti 86x2 mind 86. Minden pakk csak azt adja ami rá van írva. Minden percert kár amit ezzel töltök.
Most egy kis szünet jön. Ideje valami mással játszani. -
thebigK
addikt
válasz
Woodslave #11102 üzenetére
én 4/4et lehoztam (leszenvedtem) a brazilokkal a 83x20ért, mondjuk nem érte meg, de most tényleg sirni tudnék a gameplay, meg úgy az ellenfelek taktikája miatt, érzésre nálam idén most a legszarabb az egész. Az "új" promobol eddig sajna csak egy kökcu, meg egy pellistri jött
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #11051 üzenetére
Mondjuk Depay kb azonos szinten van, mint a legtöbb top lap. Max az 5 wf hiányozhat, de az sok másnál hiánycikk. Bernardo Silva 99es szélső egy hunterral. Cserébe szerelni is tud. De hozzáteszem a portugál 12 winem (egyet leadtam) pontosan megmutatja, hogy mennyi értelme van at 1200 pickeknek. Pont mint egy diabloban a csillivilli skinnek. Semmi. Nem az dönt. Persze gold csapattal nem fogsz nyerni valszeg, de eleve a chemi rendszer is érdekes. Minél jobb lapod van annál kevesebbet ad hozzá. Egy 97es lap vagy 93as is hasonló erősségű lesz azonos chemivel. Max a 99 futásról kell lemondani, de szerintem mind tudjuk, hogy annak is szinte semmi jelentősége nincs. Ami szomorú, hogy szerintem még csak nem is a tudás számít. Max ha nagyon nagy a különbség. Csak mosolyogni lehet, amikor az ellenfél egyszer sem követi az elfutó játékosomat, folyamatosan vaktába passzol a fogott passzsávokban, a tudásaa is kimerül az r1 dribblingben. És simán nyer. Utána meg egy olyan meccsen ahol a srác tol minden olyan "cselt" amit a "prok" és simán verem azzal, hogy szélről befelé passzolgatok egy gomb megnyomásával, és mindenki menekül a csatáraim elől.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10988 üzenetére
"csak Zanetti meg Pirlo jött" - kapd be, azt a CSAK Pirlot én mindenkinél jobban szeretném, de engem persze hogy elkerül
Összességében nekem eddig magasan Roby Carlos a csúcs, ő zseniális lap, valószínűleg az idei évem legjobb nyitása, de a nyitott lapok közül bekerült a kezdőbe Gerd Müller és Desailly is, meg Vidic, igaz ő korábbi team volt, de ikon pickből a héten nyitottam ki. Jött ugye Puskás és Cafú, Schmeichel már megvolt 3 hete, a csapatom kétharmada gotg ikon, de pont a középpályát szeretném felturbózni Pirloval, Marchisioval (esetleg álom kategóriából Vieira, Matthau, Zico, Zidane
), de oda nem érkezik senki...
Na de még most nyitom majd a rewardot, abból tuti durranni fog Dinho meg R9
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #10925 üzenetére
Hát meg minek vennél packot, amikor a nehezen összekuporgatott coinokból megvett 6-700K-s packok PONT ugyanazokat az egypálcás alsópolcos semmiresevaló szarokat adják mint a pickek.
Persze ezerből 1 ember belenyúl, de ha azt nézed hogy 3-4K FC pont /pakk, akkor már elnézést, de csak az idióták veszik pénzért... -
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10870 üzenetére
Hát azért ennél a Cafúnál nem nagyon lesznek már jobb RB-k a játékban. Jó eséllyel fejlődik 97-esre és kap egy 99-es face statot is, 4-5 csillag, high-high, mit akarunk még ennél jobbat? Jó értem én hogy majd augusztus végén jön egy 99-es futties Frimpong sbc mondjuk, de hát számottevően az sem lesz már jobb, ez biztos.
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave #10858 üzenetére
Mindent beletolok 94ig kb ebbe a promóba...
Futties lapok is már mutogatva vannak Sheriffnél (design még csak..) , nyilván pár hét aztán mindenkinek 97-99-es lapja lesz...Hova tartogassam őket?
Amúgy ebből az új pickből tegnap jött Zambrotta, meg Müller...
Müllert írtátok, hogy jó ... délután megpróbálom...
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10834 üzenetére
Jó neked, én most nagyon kifogytam. Igaz kiraktam Cafút, aki elvitte majdnem minden fodderemet. A 87+ gold lapok totál eltűntek, nem tudok exchanget rakni, és emiatt a fos 81+ pick miatt a kisebb gold lapok is majdnem teljesen kiürültek. Most nem igazán tudom, hogyan tovább
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #10772 üzenetére
Na ezért megy nektek. 10-15 pikkben van három 88 feletti. Így sosem fogysz ki a lapokból.
Én meg tapsolok ha ad egy 88as lapot.
Na és ezek nem időszakos beállítások hanem user.
Én most kb a béka segge alá vagyok beállítva.
Lehet kevés fifa pontot veszek
Amúgy hétvégén mikor csináltam a rooney sbct akkor jobban adta.
Lehet kezdeni kellene valakit. De cafut nincs kedvem. Ott van az ingyen clauss -
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10709 üzenetére
Ja, nevetséges hogy még ezt a részét is el tudják baszni. Ez a cég komolyan azt akarja, hogy minél kevesebbet játsszunk a szar játékukkal
Ha túl sok meccset indítasz x időn belül, letilt a meccsezésről, ha túl sok sbc-t raksz ki x idő alatt, letilt az sbc-kről. Mi a picsáért zavarja őket, hogy aktívan játsszuk ezt a szart?
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10642 üzenetére
Utallak
Digi: nalam az a Pedri total sulytalan mar a legelejetol
Kezdoben van meg, de ha nyitnek most egy komolyabb cm-et, vszeg o menne padra, Renato 1000x jobb nala. Nem tudom mi a baja nalam...
Ha meg a fos nalad lassan mozog, akkor te még eletedben nem fostal, baratom
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10619 üzenetére
Igazából azon múlik minden, mit akar az EA. Tavaly ezekhez hasonló ikon lapok a shapeshifter ikonok voltak, onnan meg mindenkit kinyitottunk legalább 10x még az augusztusi grind előtt, mert már elengedték a gyeplőt
Ha most is emberileg húzzák meg a pack weight-nél a szintet, akkor oké nem azt mondom hogy R9-et mind kinyitjuk 4x (őt vszeg egyszer sem), de azért minimum a középső sorba szépen bele lehet majd nyúlni, és talán 1-2 lap a felső sorból is csurranhat. Ha meg most is zsidó skótot játszanak, akkor örülhetünk, ha esik összesen 2 Trezeguet az egész promo alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- VoIP telefonálás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest