- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #10190 üzenetére
Néha csinalgatok párat, de csak bernardo silva és modric néz be hozzám néha, hogy legyen miből megint kirakni egy két sbct. A promo lapok elkerulnek.
Pedig kiegyeznek azzal a brazil rb-vel is.
Bár szerintem a múlt heti promo jobb volt. Tegnap kellett volna még egy 650k pakkot vennem. -
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #10053 üzenetére
Kb ugyanez. MINDEN 87-90 kozotti gold rare lapot exchangebe rakok, akkor is, ha nem dupla. Ertelmes sbc-k nincsenek, masra ugysem kell a fodder, ha meg megis, ott van ra a rengeteg felesleges 90+ promo lap. Illetve minden dupla szinten megy exchangebe, most mar a 94-96-os dupla promo lapokat is szivfajdalom nelkul oda szorom. Innen van a sok gold common. Venni senkit, mert felesleges, a pale bot verziojat meg csak akkor hasznalja barki, ha transfer bannt akar maganak.
-
Mrguba
őstag
válasz
toxicjew #9825 üzenetére
VALAKINEK valami otlete esetleg?
Egy jatekosnal se latom a fejlodos fulet
Barhol barmelyik fejlodos jatekosra rakeresek klubban vagy concept..
Nincs meg a fejlodos ful hogy hany meccs utan mit fejlodik
Sbc jatekosoknak se...
DIAZ
GOMEZ
Most nyitottam egy BRUNO GUIMAREST es semmi seholEZ valami bug?
-
EA's hit
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #9269 üzenetére
oldalt paletools menü
Renato Sanchezt érdemes kirakni vajon? Calha mellé vagy pont emiatt felesleges. Van még egy Pellegrini (2
)
AP: ja nekem is általában vagy vami 90-es tots. Valszeg a 85*20 is két xar tots lesz a többi gold ráadásul ha addig nem lövöm el tele vagyok 85-86-osokkal, 83 alatt nincs senki gold rare
-
törölt tag
válasz
toxicjew #9158 üzenetére
Csak örülnék ha lennének jó pakkjaim ingyen és én nem tudom elérni sehogy. Division 5, az első zászlónál. Amikor nyernem kellene mindig kikapok, de néha maga a játékmenet is iszonyú pocsék. 16-24 között a pingem, de valamikor úgy be van lassulva, mintha ultra attacking taktikát alkalmaztam volna és nem 90, hanem 180 "perc" lenne a játékosokban.
-
törölt tag
válasz
toxicjew #9155 üzenetére
Pedig volt időszak, amikor hittem néhány Youtube és Tiktok videónak. Néhány ezer forintból vett pontokat pár tag és olyan csomagokat nyitottak, hogy csak pislogtam.
Március utolsó hete óta, megnéztem a vásárlást, pedig azt hittem régebb óta. Napi 2-3 meccs, hétvégén napi 5-10 között.
Sose tudok feljebb jutni. Az mennyire van tiltva, hogy megkérek valakit, akinek szintén PlayStation 5 van és tud is játszani profi szinten, nem úgy, mint én, hogy lépjen be hozzám és jusson fel, illetve Championsban érjen el valamit? Nekem egyszer jött össze 7 győzelem, a többit elvesztettem.Kristof_94: Köszönöm.
Nem vonzott a FiFa, főleg, amikor láttam, hogy öcsém idegbeteg állapotba került miatta sokszor. Szerintem több vezérlő tört nála össze, mint ahányszor leesik a pici sminktükröm vagy a telefonom, pedig kétbalkezes vagyok.
Érdekelni akkor kezdett, amikor YouTube egyszer kidobott a fiókomból és a kezdőlapon épp elő esport FiFa ment. -
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #9066 üzenetére
Pont tegnap csináltam új csapatot és új felállást (4-2-2-2-ről 3-5-2, mert high/high CB-kkel nem tudok védekezni), ahol Éderson lett az új b2b mert szurkoltam az Atalantának
és még upgrade nélkül is egész fasza volt. Yaya Tourét cserélte. Nem azért mert Yaya rossz, de haláli, h idén 3 top lapot nyitottam (Ronaldinho aki 1x az életben, 93-as Hamm, 91 Yaya) és mindhármat betették kirakható SBC-be, így nem érzem különlegesnek a csapatomat.
-
thebigK
addikt
válasz
toxicjew #8990 üzenetére
már megy, de ez egy végtelen folyamat ahogy nézem, ha az embernek van pár exchange pakkja, meg sok foddere, akkor mindig jönnek ugyanazok a duplák, és sosincs vége a grindolásnak. konkréntan nem megy 10db alá a 89es exchange pakkok száma, mert folyamat jön a dupla. Legalább töltöm a klubbot
-
bodnarbenede
tag
válasz
toxicjew #8852 üzenetére
Nyugi, egy idő után jön olyan széria,amikor elfogynak. Olyan mint a kaszinó, hosszú távon a ház nyer. De tény, hogy a 83x10 meg ilyenekkel nagyon lassan fogynak a fodderek vagy a coin. A gond, hogy folyamat softbant kapok. Meg, hogy már 650x raktam ki a 82+ és egyedül nuno mendes jött belőle.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
toxicjew #8700 üzenetére
Nick megpróbálta ezt az összefogás meg tiltakozás dolgot, senki nem állt be mellé. Ez mindent el is mond a fifa content creator közösségről
. Boras is annyit reagált, hogy a content accjából is rtg-t csinált.
Amíg nem jön egy értelmes konkurencia, addig bármit megtehet az ea.
-
Aguinaga
őstag
válasz
toxicjew #8674 üzenetére
Jó lesz, meglátod. 0:6-ban álltam, mikor írtam, semmi nem ment, nálam egy labdaátvétel, egy passz nem ment, de minden ellenfelem esportolónak tűnt. Aztán utána 3:6-nál hagytam félbe, de abból az egyik win is egy ellenfél által feladott meccs volt... Nem tudom, akarom-e ezt egy Golovinért..mert 11 win tuti esélytelen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest