- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, megtaláltam, amit mondtál. Én "vegyítés" módban hagytam a VLC-t, illetve bekapcsoltam a "váltottsorosság-megszüntetés"-t is. Pont a Rex felügyelőt néztem én is, és vártam, hogy mozduljon már meg valaki. Nos, se bekapcsolva, se kikapcsolva nem tapasztaltam a csíkozást.
Elég érzékeny a szemem az ilyenekre, szóval valószínű, hogy ez a film már eleve "deinterlaced".
Délelőtt is próbálkoztam, de akkor még a HomeSys programmal. Akkor ment a TV2-n az a hulladék műsor...a jóslós. Kénytelen voltam azt nézni, és ott durván látszódott a csíkozás.Néztem az előbb M1-et és M2-t, ugyancsak VLC-vel, és ott nagyon érződött a különbség a be- illetve a kikapcsolt mód között.
Egy szó, mint száz, VLC-vel sokkal jobb a helyzet! Sajnos a HomeSys nem tudja ezt a módot, legalábbis én nem találtam...
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest