Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    Sziasztok!
    Azoktól kérnék elsősorban segítséget, akiknek dps hd80-as külső dvb-t tunere van.
    Olyan problémám van, amit azóta sem sikerült orvosolnom, firmware frissítésekkel sem, hogy a tv2 és az rtl klub hangja odakapcsoláskor nincs szinkronban a képpel (kb. fél-1 másodpercet késik a hang), és csak 7-8 másodperc alatt jön szinkronba, és jó is marad, egészen amíg el nem kapcsolok, majd vissza. (Az m1-nél nem jelentkezik ez, gondolom azért, mert más hangnormát használnak.)

    A másik gondom pedig a rögzített adások visszanézésénél, azon belül pedig a beletekerés után jelentkezik, amikor is annyira elcsúszik a hang a képtől (kb. 2-3 másodperccel), hogy teljesen élvezhetetlenné válik a megtekintés. Ilyenkor le kell állítani, majd újraindítani, csak így jön helyre. Magyarul nem tudok beletekerni egy rögzített felvételbe sem.
    Tudtok-e segíteni, akinek van ilyen készüléke, hogy jelentkeznek-e nálatok is ezek a hibák, ill, hogy sikerült-e valahogy megoldani a problémát.
    A jelenlegi firmware-em: GK-B021-V4

    Az is szörnyű, hogy a dpstech oldalán nem írja, hogy éppen mire frissít a felrakott firmware!!! Próba szerencse alapon raktam fel én is a fent levőt, így frissült a korábbi GK-B021-V3-am a fentire. Van-e azóta újabb firmware?

    [ Szerkesztve ]

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák