Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Urak, segítséget szeretnék kérni. A szomszédom szomorúan fogadott, hogy vett egy Gigabyte U72000-at, de sok sebből vérzik. Megnyugtattam, hogy nem a vevővel van a probléma, hanem a hozzá adott szoftverrel. Formátumot nem kezel jól, nem is állítható, akad a kép SD adás esetén is, stb.
Adtam neki hirtelen egy VLC-t channels.conf állománnyal együtt, azzal elvileg van már folyamatos képe, és jó képaránya.
Probléma még, hogy nem tud felvenni vele, és nincs EPG, TXT, stb.Tudnátok ajánlani win alá jó DVB néző programot ami a fenti tételekre megfelel?
Én linux-on használom a sajátomat 99%-ban, illetve win alatt a WinFast PVR2-t, és a W7 MC-t. A PVR2 nem megy vele, W7-et egyelőre nem tenne fel.
A DVBDream nem tudta elindítani a kártyát, bár a DBA drivert felismerte.Kérnék pár jó tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann