Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Eddig azt hiszem megértettem a dolgokat. Most picit visszamennék alacsonyabb szintre. A dipól antenna viselkedését tapasztalati úton már azt hiszem értem, az még egyszerű.
De adott egy bonyolultabb antenna, mint pl.: ez: [link] Namost ha egyszerűen nézem, márpedig nem jól teszem, akkor azt látom, hogy a kis csokornyakkendő rajta elektronikusan el van választva a teljes váztól, első pálcáktól és a hátsó reflektortól. Minden utóbbi rész "elektronikusan érintkezik", míg a kis csokornyakkendő a többivel nem érintkezve rá van kötve az antenna vezetékre.
A kérdésem: hogy működik ez a rendszer?
A csokornyakkendő a dipólus helyett van, vagy egy speciális esete, az veszi a jelet. A hátsó reflektorok tulajdonképpen árnyékolnak hátulról, és az elölről jövő jeleket picit visszaverik. És akkor a többi rész mi?
Nekem ez még homály...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő