- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
golya87 #17929 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
1. Azt tudom, hogy addont ha lemásolom, akkor két szerverként felvehető, de sejtettem, hogy nem fogja automatán egyeztetni.
2. Erről master-slave dologról viszont nem hallottam, utánaolvasok.
Röviden a probléma:
Van egy PC alapú tvheadend szerverem egy dupla tuneres sat kártyával, két vezeték, minden. Namost egyik pillanatról a másikra a kártya beadta a kulcsot, nem látják a gépek egyáltalán. Mivel ezek nem olcsó dolgok, arra gondoltam, hogy veszek két - vagy amennyi TV van épp - K1 Plus-t, vagy hasonlót, kisebb helyen elfér, ha nem használom, nem fogyaszt, ami az N3150-ről nem mondható el, az fixen 20-25W körül kér.
Csak belefutottam ebbe, hogy ha két, vagy több szerver, hogy tudom automatizálni a terhelés elosztást? Mert ugye mindkettő ugyanazokat fogná. Persze lehetne opció, hogy mindegyik TV dedikáltan kap egy szervert és csak a kártyamegosztás van közösítve, de jobb lenne valahogy egyben kezelni.
De ez még csak ötlet, nincs véglegesítve. Tény, hogy egy új tuner kártyát csak bele kellene rakni és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest